Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nordea banka, vienojoties par jauniem kredīta nosacījumiem, ir sniegusi aizdevumu 19,9 miljonu eiro vērtībā uzņēmumam Nordic and Baltic Property Group, kas ir UNITY biznesa centra īpašnieks.

Sākot no 2011. gada, kad Bikstu 7 kļuva par uzņēmuma Nordic and Baltic Property Group (NBPG) meitas uzņēmumu, UNITY biznesa centrs ir attīstījies, palielinoties nomnieku skaitam – ja 2012. gadā 58 % telpu bija iznomātas, tad šobrīd 91 % telpu ir nomnieki. Nordea banka piešķir aizdevumu, lai veiktu biroja centra telpu labiekārtošanu, kā arī veicinātu biznesa centra redzamību potenciālo nomnieku piesaistīšanā.

Nordic and Baltic Property Group vadītāja Baltijas valstīs Jekaterina Kolosova stāsta, ka ēkā darbojas finanšu un banku sektora, IT, medicīnas un citu nozaru nomnieki, kā arī starptautiskie zvanu centri.

Papildu sniegtajam aizdevumam, ņemot vērā labvēlīgo tirgus situācija, Nordea banka vienojusies ar uzņēmumu Bikstu 7 par ilgtermiņa likmju fiksāciju. Šis risinājums ļaus klientam novērst procentu likmju risku, kas varētu atstāt būtisku iespaidu uz nākotnes naudas plūsmu, gadījumā, ja procentu likmes paceltos no šobrīd vēsturiski zemākajiem līmeņiem.

UNITY biznesa centrs atrodas Vienības gatvē.

Komentāri

Pievienot komentāru