Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Martā tiks atvērts sporta zīmola 4F pirmais veikals Latvijā, un tas atradīsies modes un izklaides centrā Rīga Plaza, tādējādi iezīmējot zīmola paplašināšanās sākumu ārpus Polijas, informē uzņēmuma pārstāvji.

Līgums ar Rīga Plaza par pirmā veikala atvēršanu iezīmēs sporta apģērbu zīmola 4F paplašināšanās sākumu ārpus Polijas, kur pašlaik atrodas 167 firmas tirdzniecības vietas. Turklāt zīmols 4F ir pārstāvēts vairāk nekā 600 sporta apģērbu mazumtirdzniecības veikalos 27 Eiropas valstīs. Zīmola 4F īpašnieka OTCF piecgadu attīstības plānā ir paredzēts pakāpeniski palielināt klātbūtni jaunos tirgos un atvērt vairākus vienzīmola veikalus Čehijā, Rumānijā, Serbijā un Slovākijā. Savukārt Latvijā 2016. gadā ir plānots atvērt kopumā trīs firmas veikalus.

Martā Latvijas iedzīvotāji tiks iepazīstināti ar 2016. gada pavasara un vasaras kolekciju, kuras galvenie temati ir sports, daba un aktīvs dzīvesveids.

Latvijas Olimpiskā komiteja iepriekš noslēgusi līgumu ar 4F par apģērbu piegādi Latvijas sportistiem, kas piedalīsies olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro un Phjončhanā.

Komentāri

Pievienot komentāru