Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kompānijas LG un Google laidušas klajā viedtālruni Nexus 5, kas darbojas ar Android operētājsistēmas jaunāko versiju KitKat. Uzņēmumu pārstāvji pozicionē jauno ierīci kā «plānāko un ātrāko Google Nexus tālruni».

Nexus 5 ir piecu collu Full HD izšķirtspējas IPS ekrāns, un ierīce tiks piedāvāta 16 gigabaitu (GB) un 32 GB versijās. Viedtālrunim ir LG Innotek optiskā attēla stabilizators, kas iepriekš izmantots, piemēram, tālrunī LG G2. Tāpat ierīcei ir astoņu megapikseļu kamera. Tālrunis aprīkots arī ar Photo Sphere funkciju jeb iespēju uzņemt fotoattēlu sēriju un veidot 360 grādu skatu. Nexus 5 ir 2,26 GHz Snapdragon 800 četrkodolu procesors.

No šīs nedēļas ierīci sāks tirgot vietnē Google Play tādos tirgos kā Amerikas Savienotās Valstis, Kanāda, Francija, Vācija, Itālija, Spānija, Lielbritānija, Austrālija, Koreja un Japāna. Piemēram, ASV tirgū tas maksās no 249 ASV dolāriem.

Citviet Eiropā, Centrālamerikā, Dienvidamerikā, Āzijā, NVS valstīs un Tuvajos Austrumos Nexus 5 būs pieejams no novembra vidus, norāda uzņēmuma pārstāvji.

Komentāri

Pievienot komentāru