Būvniecība un īpašums

Realia Group iegādājies uzņēmumu Corbel

Žanete Hāka, 01.09.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un starpniecības uzņēmums Ziemeļvalstīs Realia Group iegādājies Somijas nekustamā īpašuma pārvaldīšanas uzņēmumu Corbel, informē uzņēmuma pārstāvji.

Paplašināšanās ir daļa no Realia Group izaugsmes stratēģijas un ieceres kļūt par vadošo nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un starpniecības pakalpojumu sniedzēju Ziemeļvalstīs. Ziemeļu privātais kapitāla fonds Valedo Partners Fund I AB pārdeva uzņēmumu Corbel Holding Oy Realia Grupai. Pirkuma-pārdošanas līgums tika parakstīts 2016.gada 31.augustā.

Realia Group pakalpojumus sniedz ar meitas uzņēmumu Realia Isännöinti, Realia Management, Huoneistokeskus, Huoneistomarkkinointi, un SKV Kiinteistönvälitys Somijā, un Ober-Haus Real Estate Advisors Baltijas valstīs starpniecību.

Uzņēmums Corbel, kas dibināts 2008. gadā, sniedz pakalpojumus nekustamo īpašumu apsaimniekošanā un pārvaldīšanā, apkalpojot gan vietējos, gan starptautiskos īpašumu investorus, strādājot gan ar īpašniekiem, gan nomniekiem Somijā.

Pakalpojumi, kas tiek sniegti visas valsts mērogā, izmantojot 12 birojus lielākajās Somijas pilsētās, ietver īpašuma un aktīvu pārvaldīšanu un finanšu vadību. Corbel nodarbina aptuveni 190 darbiniekus Somijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu kompānijas "Ober-Haus" valdes priekšēdētāja pienākumus no līdzšinējās vadītājas Aijas Āboliņas pārņēmis Guntis Kanenbergs, informē uzņēmumā.

"Es esmu daļa no Ober-Haus profesionālās komandas 18 gadus, un pēdējos 11 gadus man ir bijis tas gods un atbildība vadīt šo speciālistu komandu. Mēs koncentrējāmies uz pakalpojumu kvalitāti un konsekventu un pārdomātu attīstību, kas daudzus gadus palīdzēja nodrošināt un saglabāt vienu no TOP pozīcijām tirgū," sacīja A.Āboliņa, kura kopš 2009. gada Latvijā vadīja Ober-Haus.

Jaunais Valdes priekšsēdētājs G.Kanenbergs savu pieredzi nekustamā īpašuma nozarē uzsācis pirms desmit gadiem, vadot uzņēmuma "Arco Real Estate" Komercīpašumu nodaļu. Pirms tam G.Kanenbergs guvis pieredzi korporatīvo klientu apkalpošanā, gandrīz 7 gadus strādājot kā projekta vadītājs biznesa finansēšanā AS "Swedbank".

Komentāri

Pievienot komentāru