Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā durvis vēris pirmais lietuviešu zīmola Happeak veikals, kas piedāvā sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbus.

Happeak ir ģimenes uzņēmums, kas Lietuvā darbojas jau 10 gadus. Nosaukums Happeak radies no happy peak, ko latviski varētu tulkot kā laimīgā virsotne. Uzņēmuma vadītāja Šarūne Dambrauskaite atzīst, ka ziņa par Happeak veikalu iepriecinājusi gan esošos klientus, gan radījusi jaunu klientu interesi.

Happeak apģērbs tiek ražots Lietuvā, galvenokārt izmantojot trikotāžas audumus bez ķīmisku vielu klātbūtnes. Uzņēmumam rūp daba un veselīga vide, tādēļ arvien vairāk tiek izmantoti audumi no ekoloģiskās kokvilnas. Sekojot tendencēm apģērbu ražošanas nozarē, 2018.gada pavasara/vasaras kolekcija radīta sadarbībā ar lietuviešu modes dizaineri Serge Gandzumian. Happeak veikalu tradīcija - cienāt veikala viesus ar gardu kafiju, ir ieviesta arī jaunajā veikalā Rīgā.

Veikala Happeak oficiālā atklāšana notiks 11.aprīlī t/c Galleria Riga 5. stāvā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tirdzniecības centra Galleria Riga apmeklētāju skaits pērn palielinājies par 8,6%, bet apgrozījums – par 9%, salīdzinot ar attiecīgo laika periodu iepriekš.

Vadības pārstāvji uzskata, ka tirdzniecības centra izaugsmi veicinājuši labvēlīgi ekonomiski rādītāji, kā arī pārdomāta un sekmīga iznomāšanas stratēģija, piesaistot unikālus zīmolus.

2018. gada pavasarī par Galleria Riga jauno īpašnieku kļuva East Capital pārvaldītais fonds East Capital Baltic Property Fund III. «Pagājušajā gadā Galleria Riga esam atvēruši jaunus veikalus un restorānus kopumā vairāk nekā 5 000 kvadrātmetru platībā, galvenokārt tirdzniecības centra augšējos stāvos. Tostarp esam pirmais un līdz šim vienīgais tirdzniecības centrs Rīgā ar savu jumta terasi. Unikālais panorāmas skats un trīs dažādi, veiksmīgi restorānu koncepti piesaistījuši ievērojamu apmeklētāju skaitu kā starp rīdziniekiem, tā pilsētas viesiem. Kopumā apgrozījuma rādītāji un apmeklētāju plūsmas pieaugums ir likumsakarīgs rezultāts mūsu līdz šim īstenotajam stratēģiskajam kursam. To turpināsim īstenot arī šogad, piesaistot arvien jaunus nomniekus,» paveikto komentē Māris Smiltenieks, East Capital Baltics AS vadītājs Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru