Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Paplašinot globālo tīklu, arī Latvijā ieviesta jauna, digitāla pašapkalpošanās sistēma "Printbox".

Tā ir A4 formāta dokumentu drukas pašapkalpošanās sistēma kas sniedz augstas kvalitātes drukas, kopēšanas un skenēšanas iespējas, nodrošinot ērtu un ātru piekļuvi saviem dokumentiem, stāsta SIA "Printbox Latvia" valdes loceklis Edgars Damalts.

Sistēma paredzēta izplatītāko dokumentu formātu - pdf, jpeg, png, tiff, xls, ppt, doc,gif - drukāšanai. Printboxpazīstams lietotājiem jau vairāk nekā 15 dažādās valstīs. Latvijā tie pieejami divās Latvijas Universitātes ēkās - Raiņa bulvārī 19 un Aspazijas bulvārī 5.

"Printbox" nosaka revolucionāru tendenci drukāšanas tehnoloģijā, jo piekļuve dokumentiem un arhivēšana tagad ir iespējama vienā ierīcē. Izmantojot "Printbox" risinājumu, attālināti ir iespējams saglabāt un pārvaldīt failus savā bezmaksas mākoņa kontā un izdrukāt tos jebkurā "Printbox" kioskā.

Augšuplādēt nepieciešamos dokumentus "Printbox" tiešsaistes kontā lietotājs var no jebkuras ierīces ar interneta pieslēgumu, kā arī e-pasta vēstules veidā, vienkārši iesūtot failus sistēmā. "Printbox" kioski atbalsta arī dokumentu augšuplādi caur integrēto USB zibatmiņas portu.

Uzņēmuma ilgtermiņa mērķi Latvijā ir sniegt plašākai sabiedrībai vienkāršu, ātru un pieejamu risinājumu dokumentu drukāšanai, kopēšanai un skenēšanai plaši apmeklētās vietās, piemēram, bibliotēkās, augstskolu fakultātēs, iepirkšanās centros, degvielas uzpildes stacijās un citur.

Tas lietotājiem ietaupīs laiku, naudu un glābs viņus no sarežģījumiem ar galda printeriem -tukšām tintes kasetnēm, iesprūdušām papīra loksnēm un programmatūras meklēšanas, piebilst E.Damalts. Investīcijas kiosku ierīkošanā viņš neatklāj.

"Printbox" sistēma ir atrodama vietnē lv.printbox.net latviešu, krievu un angļu valodā. Par drukas pakalpojumiem lietotājs var norēķināties sev ērtākajā veidā: "Printbox" mājas lapā, skaidrā naudā pie drukas iekārtas, kā arī ar mobilā telefona palīdzību vai ar norēķinu karti.

"Printbox" koncepts izstrādāts 2010. gadā Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā, pakāpeniski attīstoties un kļūstot par profesionālu, lietotājiem draudzīgu un cenas ziņā ikvienam pieejamu sistēmu. Šobrīd "Printbox" kioski mēneša laikā apkalpo vairāk nekā 400 000 lietotājus Slovēnijā, Vācijā, Francijā, Austrijā, Itālijā, Bulgārijā, Rumānijā, Polijā, Lielbritānijā, Īrijā un tagad arī Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru