Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Senākais lombards Latvijā - Rīgas pilsētas lombards -, kas strādā kopš 1802. gada, pārcēlies uz jaunām telpām Audēju ielā, informē DelfinGroup.

"Rīgas pilsētas lombardam ir vairāk nekā 200 gadu sena vēsture un esam gandarīti, ka varam būt lombardu vēstures un tradīciju turētāji Latvijā. Daudzus gadus Rīgas pilsētas lombards atradies Kalēju ielā, taču turpinot Banknote filiāļu tīkla attīstību, ir sperts nākamais solis šī lombarda vēsturē. Esam atklājuši jaunas telpas Audēju ielā 6, lai piedāvātu saviem klientiem vēl lielāku, īpaši atlasītu preču sortimentu. Saglabājot senākā lombarda vēstures šarmu, jaunajās telpās plašā klāstā būs pieejamas senlietas un unikāli priekšmeti, kas nav pieejami nekur citviet. Te glabājas vēstures liecības, kas īpaši interesē senlietu entuziastus un ārvalstu tūristus," skaidro DelfinGroup valdes priekšsēdētājs Didzis Ādmīdiņš.

Rīgas senākajā lombardā ir pieejamas Latvijā zināmu mākslinieku gleznas, dažāda veida porcelāna trauki un priekšmeti, senlaicīga literatūra, rokas pulksteņi, kā arī unikāli juvelierizstrādājumi ar un bez iestrādātiem dārgakmeņiem, kas ir populārākā preču kategorija.

D. Ādmīdiņš piebilst: "Es ticu, ka jaunajam Rīgas pilsētas lombarda konceptam ir augsts potenciāls. Līdz ar pārcelšanos uz mūsdienīgākām telpām, mēs ceram arvien popularizēt bagātīgo vēstures mantojumu un īpašās pērles, kuras ir atrodamas šajā unikālajā lombardā."

Rīgas pilsētas lombards ietilpst DelfinGroup piederošā aprites ekonomikas veikalu tīklā Banknote, kas apvieno vairāk nekā 90 filiāles visā Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru