Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Metāla produktu piegādātājs Ruukki Latvija SIA tiks apvienots ar Igaunijas uzņēmumu Ruukki Products AS ar mērķi sniegt vēl labāku servisu saviem klientiem un pilnībā izmantot biznesa vienību apvienošanas sinerģiju.

No 2022. gada 1. janvāra Ruukki apkalpos klientus kā "Ruukki Products"visās Baltijas valstīs — Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

"Šī ir tīri juridiska darbība, kas stiprinās mūsu klātbūtni Baltijas valstīs un vienkāršos mūsu iekšējos procesus, kas galu galā kalpos kā uzlabots klientu serviss," saka Guntis Dūks, Ruukki Building Envelopes tirdzniecības direktors Baltijā.

"Lai vēl vairāk uzlabotu mūsu uz klientiem orientētu darbību, šī gada vasarā Mārupē atvērām jaunu Ruukki servisa centru Latvijā — "Ruukki Express", kur tiek konsultēti klienti un pieņemti pasūtījumi, kā arī pieejamas apmācību telpas, noliktava un skārdnieku darbnīca. Arī mūsu jaunās jumtu segumu profilēšanas līnijas paplašinās mūsu produkcijas pieejamību un nostiprinās konkurētspēju 2022. gadā,” turpina Jumtu segumu nodaļas tirdzniecības vadītājs Latvijā Gunārs Grāvītis.

Septembra sākumā Ruukki paziņoja par ieguldījumu veikšanu modernā fasādes apšuvumu ražošanas līnijā Pērnavas rūpnīcā. T

Ruukki Latvija SIA apvienošana ar Ruukki Products AS neietekmēs darbiniekus.

"Ruukki Latvija" apgrozījums pērn bija 1,468 miljoni eiro un tas ir par 3,2% mazāks nekā 2019.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 42 518 eiro jeb par 32,6% lielāka nekā 2019.gadā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums reģistrēts 1995.gadā.

Ruukki Latvija SIA un Ruukki Products AS ir Ruukki Construction uzņēmumi, kas piegādā tērauda būvniecības izstrādājumus un pakalpojumus jumtiem un sienām ilgtspējīgu ēku celtniecībai. Ruukki Construction nodarbina aptuveni 1400 cilvēku un ražo produktus 10 specializētās ražotnēs. Ruukki aktīvā darbība 10 Eiropas valstīs sniedz iespēju apkalpot klientus lokāli, izmantojot galvenos zīmolus Ruukki un Plannja.

Ruukki ir Ziemeļeiropas valstu uzņēmums un SSAB struktūrvienība ar kopīgām vērtībām un ilggadīgu pieredzi tērauda un celtniecības nozarē.

SSAB ir Ziemeļeiropas valstu un ASV tērauda ražošanas un tirdzniecības uzņēmums, kas darbojas vairāk nekā 50 valstīs. SSAB akcijas ir iekļautas Stokholmas biržas Nasdaq indeksā, kā arī otrajos sarakstos Helsinku biržas Nasdaq indeksā

Komentāri

Pievienot komentāru