Jaunākais izdevums

Apdrukāt ar sevis izvēlētiem attēliem var ne vien T-kreklus un krūzītes, bet arī lampas, tā personalizējot šos interjera priekšmetus, trešdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

SIA uniqCube piedāvā personalizēt lampu, apdrukājot katru tās šķautni ar attēlu, kādu vien sirds vēlas.

«No citām lampām tās atšķiras ar to, ka ir iespēja katram cilvēkam izvēlēties savu dizainu. Lampa ir kubs ar sešām šķautnēm un uz katras no tām var uzlikt tādu bildi vai dizainu, ko pats vēlas, tādā veidā pielāgojot savai mājai, dzīvoklim vai dāvanai,» saka Anna Sedleniece, SIA uniqCube īpašniece. Viņa savām lampām mēģinājusi veidot pēc iespējas vienkāršāku dizainu, lai tas netraucētu lampas personalizācijā. Annas skatījumā svarīgāka ir nevis pati lampa, bet informācija, ar ko tā papildināta. Piemēram, tāpēc arī ieslēgšanas poga ir pie vadiņa, nevis pie pašas lampas. Tiesa gan, tās ne tik daudz ir lampas, kas dod gaismu, lai lasītu grāmatu vai strādātu, bet vairāk kalpo kā dizaina elements. Tomēr gaismekļi izdala gaismu atkarībā no tā, cik tumši vai gaiši ir apdrukāts materiāls, viņa piebilst.

Anna uzskata, ka kopumā Latvijā ir plašs gaismekļu piedāvājums. «Taču cilvēkiem patīk unikālais, un ar to es cenšos atšķirties,» viņa saka.

Visu rakstu Piedāvā personalizēt lampas lasiet 7. janvāra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada jūnija beigās ar konkursa Lec Biznesā atbalstu īstenots dizaina lampu ražošanas projekts UNIQCUBE.

Lampām iespējams pielāgot individuālu dizainu. «Viss sākās ar to, ka palīdzēju tētim taisīt izstādi, kurā mēs veidojām līdzīgas griestos iekaramas lampas – man ļoti iepatikās, kā tās iederas dzīvoklī, un sagribējās uztaisīt lampu, kas būtu tieši pieskaņota manai istabai. Man un maniem draugiem iepatikās šī doma un, nedaudz pārmainot lampu konstrukciju – tā, lai tās varētu ne tikai iekārt griestos, bet arī nolikt jebkur uz grīdas vai galda - sapratu, ka neesmu vienīgā, kurai varētu patikt šī ideja,» stāstīja UNIQCUBE uzņēmuma vadītāja 23 gadus jaunā Rīgas Ekonomikas augstskolas absolvente Anna Sedleniece.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzņēmums SIA uniqCube tika izveidots 2013. gada 20. novembrī. Uzņēmumam attīstoties, tā vadītāja Anna Sedleniece izlēmusi piesaistīt investorus.

uniqCube ir dizaina lampu jeb gaismas kubu ražotājs, kas piedāvā gan gatavus dizainus, gan personalizēšanas iespēju.

«Galvenokārt nauda ir vajadzīga apgrozāmajiem līdzekļiem, eksporta veicināšanai un telpu paplašināšanai, taču mēs vēlamies sadarboties ar uzņēmēju, kurš varētu dalīties un palīdzēt arī ar savu pieredzi,» stāsta A. Sedleniece.

Uzņēmuma produktus šobrīd ir iespējams iegādāties caur interneta veikalu uniqcube.com. uniqCube ir izieta testēšana, un tas atbilst Eiropas Savienības zemsprieguma direktīvas 2006/95/EC standartiem.

Uzņēmums lepojas, ka kopš pagājušās ceturtdienas gandrīz katru nedēļu kanālā «BBC Two» sporta raidījumā «The Premier Leaugue Show» kā viens no galvenajiem šova logo atribūtiem redzams tā ražotais gaismas kubs. Iknedēļas sporta šovā populārās ziņu vadītājas Gabby Logan vadībā noris padziļinātas intervijas ar lielākajām Premjerlīgas zvaigznēm.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazais bizness

Gaismas kubu ražotājs uniqCube vēlas piesaistīt 150 tūkstošu eiro investīcijas

Monta Glumane, 19.06.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Personalizēto gaismas kubu ražotājs uniqCube plāno laist klajā produkta otro versiju un meklē investorus, lai piesaistītu 150 tūkstošus eiro, galvenokārt, jaunā produkta ražošanas sākšanai, speciāla printera iegādei un mārketinga aktivitātēm, informē uzņēmumā.

«Pēc dalības vienā no lielākajām interjera un dizaina izstādēm pasaulē – Maison&Objet Parīzē, mēs guvām apstiprinājumu par produkta pieprasījumu, taču sapratām, ka, pirms sākt sadarbību ar izplatītājiem, vēlamies attīstīt jaunu produkta versiju, lai samazinātu produkta izmaksas un veicinātu efektīvāku ražošanas procesu. Jaunie gaismas kubi būs saliekami, līdz ar to nodrošinot ērtāku lampu nosūtīšanu un uzglabāšanu. Nākotnē plānojam ieviest arī «smart» jeb gudro funkciju, sasinhrozinējot lampu ar dažādām ierīcēm kā viedtālruni vai mājas internetu,» stāsta uzņēmuma vadītāja Anna Sedleniece.

«Ar mūsu interneta veikalu lampas ir nonākušas 17 dažādās valstīs. Uzskatām, ka interese un pieprasījums pēc produkta ir pierādīts, kā arī pārdošanas stratēģija ir atrasta. Tā kā produkts ir mērogojams un tirgus ir plašs, šobrīd gribam piesaistīt finanses biznesa izplešanai un attīstībai,» stāsta A. Sedleniece.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

#Zīmola Happy Moon naktslampiņas ir aizceļojušas pat uz Meksiku.

Zīmola Happy Moon naktslampiņas ir aizceļojušas pat uz Meksiku, tomēr pārsvarā tās iegādājas Latvijas iedzīvotāji

Pirms trīs gadiem Aleksejs Golovņovs kopā ar sievu Kristīni nolēma mājas apstākļos izmēģināt roku koka naktslampiņu veidošanā. «Es nekādu divriteni no jauna neesmu izgudrojis, jo šādi produkti jau sen pieejami ASV un citu valstu tirgos, bet mūsu mērķis bija attīstīt savu redzējumu par koka naktslampiņām, skaidri definējot mērķauditoriju – bērni,» stāsta zīmola Happy Moon idejas autors Aleksejs Golovņovs.

Happy Moon nakts lampas ir izgatavotas no Latvijas bērza saplākšņa, apstrādātas ar ūdens bāzes krāsām un tajās ir iestrādātas speciālas matētas LED diodes, kurām ir ilgs kalpošanas laiks, turklāt tās nesakarst.

Komentāri

Pievienot komentāru