Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kuldīgas novada uzņēmums SIA Studija 54 izsludinājis iepirkumu zivju audzēšanas ceha ar ūdens recirkulācijas sistēmu projektēšanai un būvniecībai, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Cehu plānots būvēt Saldus novada Jaunlutriņu pagastā. Paredzamais līguma izpildes termiņš ir 2021.gada 1.septembris.

Iepirkuma paredzamā līgumcena ir 1,04 miljoni eiro. Iepirkums ietver recirkulācijas sistēmas akvakultūras audzēšanas ceha projektēšanu un būvniecību - tā būs zivju audzētava ar recirkulācijas sistēmu, kur ūdeni iegūst sistēmas uzpildīšanas laikā, bet vēlāk ļoti nelielos daudzumos sistēmas papildināšanai.

Tehniskajā specifikācijā skaidrots, ka sistēma jāveido tā, lai vidē nenonāk piesārņojums no akvakultūras uzņēmuma. Akvakultūras produkcijas ražošanai jābalstās uz recirkulācijas tehnoloģijām, kas ir resursus taupošas, vidi un klimatu maz ietekmējošas, kā arī izmantojamas plašam lašveidīgo kultivējamo zivju lokam un darbojas ar lielu ekonomisko efektivitāti.

Paredzamais būvju apjoms: akvakultūras cehs ne mazāk kā 1200 m2 (griestu augstums vismaz 3m); produkcijas sagatavošanas un administratīvās telpas ne mazāk kā 100m2; atbilstošas kapacitātes attīrīšanas iekārtas, nosēddīķi saskaņā ar projektā piedāvāto risinājumu, ievērojot šīs tehniskās specifikācijas noteikumus; recirkulācijas sistēmas izbūve lašveidīgo zivju audzēšanai.

Pretendenti savus piedāvājumus var iesniegt līdz 2020.gada 6.janvārim.

Komentāri

Pievienot komentāru