Ražošana

SIA Jolle vēlas iegādāties miltu produktu ražošanas līniju

Žanete Hāka, 21.10.2015

Jaunākais izdevums

Uzņēmums SIA Jolle izsludinājis iepirkumu miltu produktu ražošanas līnijas iegādei, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kompānija plānojusi iegādāties iekārtas, kas nodrošina mīklas ražošanu no dažādiem miltiem un izejvielām. Iekārtas ražībai jābūt 120-300 kg/h.

Iepirkuma paredzamā līgumcena ir 46,75 tūkstoši eiro. Paredzamais līguma izpildes termiņš ir 2016.gada 2.maijs.

Piedāvājumus iespējams iesniegt līdz šā gada 4.novembrim.

Iepirkums tiek īstenots ar Lauku Atbalsta dienests finansējuma palīdzību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Jolle ražo auna zirņu krekerus ar zīmolu Krippu, ar ko vēlas iekustināt uzkodu segmentu ar veselīgāku alternatīvu jau ierastajiem produktiem

Ideja par šo biznesu radusies, sakrītot vairākiem faktoriem. «Es nevaru ēst govs piena proteīnu, jo mans organisms to nepanes. Ar to var sadzīvot, bet jāsaprot – kā. Ir jāpiedomā, ko ēdu. Līdz ar to radās jautājums, kā to aizstāt,» saka Jolanta Māziņa, Krippu ražotāja SIA Jolle valdes locekle. Viņa sāka pētīt, kādi produkti bez gaļas un piena vēl satur olbaltumvielas. Viņas skatījumā zirņi un pākšaugi ir ideāla alternatīva, bet šie produkti ir grūti pagatavojami – tie jāmērcē un jāmāk pagatavot. Viņas mērķis bija radīt veselīgu produktu, ko var piedāvāt gan bērniem, gan sirmgalvjiem; pircējiem nebūtu vajadzīga lupa, lai izlasītu sastāvu uz tā iepakojuma. Viņa priecājas, ka izdevies radīt produktu, kurā nav alergēnu, nav pievienots cukurs un raugs. Jolantas skatījumā šie krekeri ir alternatīva jau zināmajām sāļajām uzkodām, konditorejas un tradicionālo miltu izstrādājumiem, konfektēm, sukādēm.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

SIA Jolle miltu produktu ražošanas līniju iegādāsies par 46,75 tūkstošiem eiro

Žanete Hāka, 05.11.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēdzies SIA Jolle izsludinātais iepirkums par miltu produktu ražošanas līnijas iegādi, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Konkursā piedāvājumus iesniedza pieci pretendenti. Par uzvarētāju atzīts Itālijas uzņēmums Pama Parsi Macchine Srl.

Uzvarētāja piedāvātā līgumcena ir 46,75 tūkstoši eiro.

Iepirkums tiek īstenots ar Lauku atbalsta dienesta finansējuma palīdzību.

Db.lv jau rakstīja, ka kompānija plānojusi iegādāties iekārtas, kas nodrošina mīklas ražošanu no dažādiem miltiem un izejvielām. Iekārtas ražībai jābūt 120-300 kg/h.

Paredzamais līguma izpildes termiņš ir 2016.gada 2.maijs.

Komentāri

Pievienot komentāru