Tirdzniecība un pakalpojumi

SIA KOROGRĪDAS jauns nosaukums, adrese un izmaiņas amatpersonās

Žanete Hāka, 07.09.2015

Jaunākais izdevums

SIA KOROGRĪDAS reģistrējis vairākas izmaiņas, liecina Lursoft dati.

Uzņēmums pārtapis par SIA KORO BŪVE un pārcēlās uz jaunu adresi Skandu ielā 10, Rīgā. Kopš 2012. gada aprīļa uzņēmums atradās Ziedleju ielā 6, Mārupē.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmuma valdei pievienojies Pavels Jablonskis, Māris Silavs un Roberts Skavronskis.

Pagājušajā gadā SIA KORO BŪVE apgrozīja 8,159 miljonus eiro un nopelnīja 127,49 tūkstošus eiro pēc nodokļu nomaksas. 2001. gada februārī dibinātais uzņēmums aizvadītajā gadā nodarbināja 136 darbiniekus un tā rentabilitātes rādītājs nokritās līdz 3,83.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Konkurences padome (KP) piemērojusi kopumā 233 791 eiro lielu naudas sodu SIA "PK Serviss", SIA "Koro būve" un SIA "Tavs laikmets" par aizliegtu vienošanos privātā pasūtītāja SIA "Lyngson" rīkotā būvniecības iepirkumā, otrdien preses konferencē informēja KP priekšsēdētājs Juris Gaiķis.

Sodītie uzņēmumi vienojušies par dalības nosacījumiem "Lyngson" rīkotā iepirkumā par jaunas ražošanas ēkas projektēšanu un būvniecību Olainē. Kopējā iepirkuma summa bija ap diviem miljoniem eiro, un iepirkums noslēdzās 2019.gada nogalē. Ražošanas ēka patlaban jau ir uzbūvēta.

KP vadītājs uzsvēra, ka šis ir pirmais KP atklātais kartelis privāta pasūtītāja rīkotā iepirkumā.

KP aizliegto vienošanos izdevies konstatēt, pamatojoties uz Finanšu ministrijas (FM) Eiropas Savienības (ES) fondu Revīzijas departamenta sniegto informāciju un izpētes gaitā papildu gūtajiem pierādījumiem.

KP Aizliegtu vienošanos departamenta direktore Ieva Šmite sacīja, ka kartelī iesaistīto dalībnieku darbību rezultātā iepirkuma pasūtītājs saņēma saskaņotus, nevis patiesas konkurences apstākļos gatavotus piedāvājumus - pretendenti apmainījās ar komerciāli sensitīvu informāciju par vienas vienības izmaksām, tādējādi izslēdzot konkurenci iepirkumā konkurentu starpā.

Komentāri

Pievienot komentāru