Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pierīgā no kādas privātmājas tika nozagta dārga BMW X5 automašīna. Automašīnas īpašnieks to tālredzīgi bija aprīkojis ar papildu pretaizdzīšanas iekārtām, un, visticamāk, tieši to esamība traucēja zādzību īstenot līdz galam. Lai slēptu pēdas, zagļi automašīnu atstāja nomaļā vietā un sadedzināja, informē If Apdrošināšana.

BMX X5 auto tika nozagts nakts laikā no kādas privātmājas pagalma Mārupes novadā. Auto īpašnieks zādzību atklāja no rīta un par notikušo informēja policiju, kas uzsāka auto meklēšanu. Pēc divām dienām kādā nomaļā vietā Ķekavas novadā nozagto auto pilnībā nodedzinātu uzgāja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieks, kas bija pamanījis aizdomīgu degšanu.

«Zagļi, visticamāk, bija paslēpuši automašīnu un nogaidīja, vai tā tiks meklēta. Pēc uguns apdzēšanas bija redzams, ka automašīnai ir noņemtas visas četras riepas. Turklāt eksperti uzskata, ka pirms auto aizdedzināšanas tika noskrūvētas arī citas vērtīgas detaļas, lai no neveiksmīgās zādzības būtu vismaz kaut kāds ieguvums. KASKO apdrošināšanas atlīdzība par automašīnu ir aprēķināta vairāk nekā 65 000 eiro apmērā,» sacīja If Apdrošināšana Transporta atlīdzību grupas vadītājs Pāvels Valainis.

Pēc Valsts policijas publiskotās informācijas, Latvijā visbiežāk tiek zagtas Audi, Volkswagen, Toyota un BMW markas automašīnas.

Komentāri

Pievienot komentāru