Ražošana

Sole Pharma Healthcare sākusi eksportu uz Albāniju

Žanete Hāka, 23.02.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas farmācijas uzņēmums Sole Pharma Healthcare ir sācis eksportēt 3 oriģinālproduktus uz Albāniju, informē uzņēmums.

Tagad Albānijā ir pieejams Latvijas patērētājam tik ļoti iecienītais Olefar DUO oil spray kakla sāpēm, Artroveron 5 in 1 with Omega locītavu veselībai un Pregnafar topošo māmiņu un viņu gaidāmā mazuļa veselībai.

Sarunas par sadarbību tika uzsāktas jau 2014. gadā, bet 2015. gada oktobrī, piedaloties ikgadējā starptautiskā farmācijas izstādē CPhI Worldwide Madridē, tika noslēgts sadarbības līgums par eksporta uzsākšanu uz Albāniju.

2015. gadā Solé Pharma grupas uzņēmumiem apgrozījums ir pieaudzis par 50%, sasniedzot 1,2 miljonus eiro. Šobrīd Sole Pharma Healthcare produkti ir pieejami jau 11 valstīs: Somijā, Polijā, Ukrainā, Lietuvā, Igaunijā, Gruzijā, Bulgārijā, Azerbaidžānā, Armēnijā, Moldovā un Serbijā. Kopumā 70% no visas saražotās produkcijas tiek eksportēts. Solé Pharma Healthcare valdes priekšsēdētājs Juris Ozols sola pie sasniegtā neapstāties un palielināt eksporta tirgus daļu. Jau šobrīd notiek 10 produktu reģistrācija eksportam uz Maķedoniju.

Solé Pharma Healthcare ir farmācijas uzņēmums, kas izstrādā un rada jaunus farmaceitiskos oriģinālproduktus, balstoties uz jaunākajām tehnoloģijām dabas zinātnēs. Produkti satur ārstniecības augu ekstraktus, vitamīnus un mikroelementus.

Komentāri

Pievienot komentāru