Lauksaimniecība

Stokker Agritech kļūst par jauno oficiālo New Holland Agriculture pārstāvi Latvijā

Lelde Petrāne, 02.12.2014

Jaunākais izdevums

No 2015.gada 1.janvāra Stokker Agritech kļūst par jauno oficiālo New Holland lauksaimniecības tehnikas pārstāvi Latvijā, pārņemot visas saistības no iepriekšējā pārstāvja un tā partneriem, informē uzņēmums.

Stokker Agritech pārdošanas nodaļas vadītājs Normunds Prunte skaidro: «Ir svarīgi ne tikai pārdot tehniku, bet arī nodrošināt kvalitatīvu servisu un nepieciešamās rezerves daļas iespējami tuvu klienta atrašanās vietai. Uzņēmuma attīstību reģionos turpināsim arī nākamgad.»

Stokker Agritech ir Igaunijas uzņēmumu grupas AS Mecro uzņēmums, kurš Latvijā tika dibināts 2009. gadā, attīstoties darbam lauksaimniecības nozarē. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība un servisa nodrošināšana. Uzņēmums pārstāv tādus lauksaimniecības tehnikas zīmolus kā PÖTTINGER, JCB, MULTIONE, FLIEGL, TECNOMA, BEDNAR un JUNKKARI. Uzņēmuma servisa centri atrodas Liepājā, Valmierā, Rīgā, Saldū, Jelgavā, Jēkabpilī un Rēzeknē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Decembrī Rīgas tirdzniecības centrā "Sāga" durvis vēris jauns profesionālo darba instrumentu un tehnikas veikals "Stokker", kura izveidē un aprīkojumā investēti 100 000 eiro.

Šobrīd tas ir otrais lielākais "Stokker" instrumentu centrs Latvijā ar tirdzniecības zāles platību 500 m2, kā arī noliktavas un instrument servisa telpu platību 225m2. Reaģējot uz arvien pieaugošo pieprasījumu pēc iepirkšanās tiešsaistē, patērētāju ērtībām veikalā ir uzstādīts pakomāts "Stokker" e-veikalā veikto pirkumu saņemšanai.

Pēdējo sešu gadu laikā "Stokker" veikals atradās nelielās telpās Dzelzavas ielā, taču klientu daudzumam un apkalpošanas kvalitātes prasībām augot, radās vajadzība pēc plašākas un laikmetīgākas tirdzniecības teritorijas.

Pēdējo gadu patēriņa tendences rāda, ka profesionāls un kvalitatīvs darba apģērbs kļūst arvien pieprasītāks Latvijas uzņēmumu vidū. To apliecina arī uzņēmuma pārdošanas rezultāti - darba apģērbi un apavi šobrīd ir visstraujāk augošā "Stokker" produktu kategorija. Papildus tam veikala piedāvājumā ir plašs rokas instrumentu, elektroinstrumentu, dārza un meža tehnikas, tīrīšanas iekārtu, smērvielu, metināšanas tehnikas, celtniecības tehnikas un komunālās tehnikas produktu klāsts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lauksaimniecības tehnikas ražotāja «New Holland» oficiālais pārstāvis Latvijā «Stokker Agritech» un instrumentu tirdzniecības centrs «Stokker» Jelgavā pagājušajā nedēļā atzīmēja jaunā tirdzniecības un servisa centra atklāšanu.

Kopējās projekta ilgtermiņa investīcijas ir aptuveni 2,6 miljoni eiro.

Jaunā tirdzniecības, servisa centra un papildu noliktavas ēku kopējā platība ir 2700 m2. Ēkā atrodas otrs lielākais Stokker instrumentu tirdzniecības centrs Latvijā. Savukārt smagās tehnikas serviss ieguvis modernas un specializēti aprīkotas telpas 573 m2 platībā. Palielinoties servisa jaudai, plānots uzlabot sniegto pakalpojumu kvalitāti un kapacitāti.

Centra būvniecība uzsākta 2017. gada 20. februārī un pabeigta 2017. gada 5. septembrī. Centru projektēja un autoruzraudzību veica SIA «Arhitekta Imanta Timermaņa birojs». Ģenerālbūvnieks SIA «Bukoteks» un būvuzraudzību veica SIA «Lerix».

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Zieglera mašīnbūve saņem 2,9 miljonu eiro aizdevumu attīstībai un jaunu biznesa projektu uzsākšanai

Žanete Hāka, 30.09.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Viens no desmit lielākajiem eksportējošajiem uzņēmumiem Latgalē, metālapstrādes un mašīnbūves SIA Zieglera mašīnbūve saņēma 2,9 miljonu eiro aizdevumu no Swedbank uzņēmuma attīstībai un jaunu biznesa projektu uzsākšanai, informē bankas pārstāve Kristīne Jakubovska.

Finansējums tiks izmantots arī apgrozāmo līdzekļu apjoma palielināšanai, nodrošinot uzņēmuma pāreju uz patstāvīgāku darbību, nodrošinot arī ražotās produkcijas realizācijas funkcijas.

«Šis projekts mums ļaus uzlabot mūsu konkurētspēju un ilgtspēju, kā arī būtiski uzlabos mūsu tirdzniecības stratēģiju, palielinot klientu skaitu, piesaistot jaunus interesantus projektus un produktus, bagātinot produkcijas sortimentu. Tas īstenos mums tik svarīgo mērķi kļūt par plašāka kompleksa lauksaimniecības tehnikas produktu piegādātāju un izlīdzināt ražošanas sezonalitāti, kas savukārt izlīdzinās ražošanas noslogošanu un likviditātes nevienmērību,»Tatjana Morenko, SIA Zieglera mašīnbūve valdes locekle.

Komentāri

Pievienot komentāru