Tehnoloģijas

Tele2 4G tīkla izveidē Baltijā investējis 50 miljonus eiro

Dienas Bizness, 10.09.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Telekomunikāciju operators Tele2 4G mobilā interneta tīkla izveidē Baltijas valstīs investējis 50 miljonus eiro, informē uzņēmumā.

Uzņēmuma pārstāvji informē, ka investējot 50 miljonus eiro, Tele2 2014.gadā pabeidza moderna sakaru tīkla būvniecību, kas ļāvis nodrošināt 4G tīkla pieejamību 90% reģiona iedzīvotāju vēl pirms plānotā termiņa, kas sākotnēji bija paredzēts 2015.gada beigās.

Uzņēmums prognozē, ka datu patēriņa apjoms un mobilā interneta lietotāju skaits nākotnē ievērojami pieaugs, tādēļ arī turpmāk tiks strādāts pie 4G tīkla pārklājuma paplašināšanas Baltijas valstīs, vienlaikus turpinot palielināt tīkla jaudu.

«Pēdējā gada laikā Tele2 ir koncentrējies uz Baltijā labākā 4G tīkla izbūvi, lai esošajiem un topošajiem klientiem sniegtu labāko mobilā interneta lietošanas pieredzi gan lielajās pilsētās, gan lauku reģionos,» saka Tele2 AB grupas Baltijas valstu, Horvātijas un Austrijas tirgus reģiona direktore Malina Holmberga.

Tele2 AB Eiropā darbojas 9 valstīs - Austrijā, Igaunijā, Horvātijā, Latvijā, Lietuvā, Nīderlandē, Vācijā un Zviedrijā, kā arī ārpus Eiropas - Kazahstānā.

Komentāri

Pievienot komentāru