Pārtika

Tent for Event Baltic piedzīvo iespaidīgu apgrozījuma kāpumu

Linda Zalāne, 08.09.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Tent for Event Baltic apgādā ar teltīm vērienīgus svētkus; nākamo apgrozījuma izrāvienu uzņēmums gaida līdz ar Latvijas simtgades svinībām, ceturtdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

SIA Tent for Event Baltic iespaidīgais apgrozījuma kāpums no 477 tūkst. eiro 2011. gadā līdz 1,5 miljoniem eiro 2015. gadā ir nodrošinājis kompānijai iekļūšanu strauji augošu uzņēmumu jeb Gazeļu sarakstā, ko veido laikraksts Dienas Bizness un SIA Lursoft.

Uzņēmuma apgrozījuma kāpumu pēdējos gados nodrošināja tas, ka Latvijā notika vairāki Eiropas mēroga pasākumi – Rīga bija Eiropas Kultūras galvaspilsēta, bet Latvija bija Eiropas Parlamenta prezidējošā valsts. «2016. gada sezonu plānojam ar kritumu vietējā tirgū, bet pieaugumu ārvalstu tirgos. Eksporta apjomu šogad palielināsim par 15%, salīdzinot ar pagājušo gadu, un tas sasniegs 65% no apgrozījuma. Vietējā tirgus kritums jau bija paredzams, zinot, ka 2016. un arī 2017. gadā Latvijā nenotiks lieli Eiropas mēroga pasākumi. Nākamais, ko mēs gaidām, ir Latvijas simtgade,» stāsta SIA Tent for Event Baltic valdes priekšsēdētājs Kaspars Cimermanis.

K. Cimermanis teic, ka ļoti svarīga biznesa sastāvdaļa ir reputācija un attieksme pret pasūtītāju, klientu. Uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē nav bijusi neviena reize, kad darbs netiktu izdarīts, kā tas ticis solīts, viņš apgalvo.

Visu rakstu Būvē teltis Latvijā un Skandināvijā lasiet 8. septembra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru