Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai nodrošinātu efektīvu ražošanas procesu un iespēju iegādāties jaunas iekārtas, Luminor banka ar 491 000 eiro atbalstījusi metālapstrādes uzņēmuma SIA Torgy Baltic tālāko darbību.

Aizdevums paredzēts jaunas lāzergriešanas iekārtas iegādei.

Uzņēmums nodarbojas ar metāla konstrukciju un to sastāvdaļu ražošanu. SIA Torgy Baltic Latvijā darbojas jau 17 gadus un ražo metāla izstrādājumus naftas un gāzes infrastruktūras izveidei pēc mātes uzņēmuma Torgy Mek, Industri AS (Norvēģija) un māsas uzņēmuma Torgy Atlantic Ltd. (Lielbritānija) pasūtījumiem.

“Lielākā daļa mūsu saražotās produkcijas tiek eksportēta grupas klientiem – naftas un gāzes ieguves un apstrādes uzņēmumiem, kā arī kompānijām, kas nodarbojas ar materiālu un risinājumu piegādi industrijas pārstāvjiem visā pasaulē. Vienlaikus mēs attīstām metālapstrādes pakalpojumu sniegšanu arī vietējā tirgū un šogad esam saņēmuši un izpildījuši vairākus pasūtījumus no uzņēmumiem Latvijā. Ņemot vērā to, ka daļa mūsu uzņēmuma rīcībā esošo iekārtu tiek lietotas jau aptuveni 15 gadus un savu laiku ir nokalpojušas, Luminor aizdevums palīdzēs iegādāties jaunu lāzergriešanas iekārtu, kas nepieciešama turpmākās darbības nodrošināšanai. Pateicoties šai iespējai, uzņēmuma rīcībā būs augstākās kvalitātes Šveices uzņēmuma Bystronic ražojuma BySmart Fiber 3015 iekārta. Tā nodrošinās īpaši precīzu metālmateriālu apstrādi, un ar 10 KW jaudīgo lāzeri ir iespējams sagriezt līdz 30 mm biezu un tonnu smagu metāla loksni,” saka SIA Torgy Baltic rūpnīcas vadītājs Akops Aleksanjans.

Uzņēmuma rīcībā ir modernas ražošanas iekārtas, uzņēmuma vajadzībām pielāgota IT infrastruktūra, kā arī tiek nomātas plašas ražošanas, noliktavu un biroja telpas. Ikgadēji atjaunotais starptautiskais kvalitātes sertifikāts ISO 9001 apliecina, ka uzņēmums nodrošina pārvaldības, ražošanas procesu un produktu kvalitātes standartus augstā līmenī.

“Torgy Baltic ieņēmumus ietekmē saistīto uzņēmumu pasūtījumi, kas lielā mērā ir atkarīgi no naftas un gāzes industrijas uzņēmumu vēlmēm un iespējām investēt jaunu vai jau esošu infrastruktūru objektu izbūvē un uzlabošanā. Uzņēmums kā Torgy grupas sastāvdaļa ir kļuvis atpazīstams klientu vidū kā profesionāls un atbildīgs kvalitatīvu produktu ražotājs, tādēļ ceram, ka bankas finansējums uzņēmumam palīdzēs sasniegt uzstādītos stratēģiskos mērķus un turpināt tālāku izaugsmi,” saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

SIA Torgy Baltic sniegtie pakalpojumi un ražotā produkcija ir specifiska, tādēļ konkurences risks vietējā tirgū nav būtisks.

Komentāri

Pievienot komentāru