Ražošana

Van Genechten iegūst pilnīgu kontroli pār VG Kvadra Pak

Lelde Petrāne, 19.07.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Eiropas lielākais neatkarīgais kartona iepakojuma ražotājs Van Genechten ir iegādājies atlikušos 50% AS VG Kvadra Pak akciju, tādejādi Van Genechten tagad pieder 100% akciju.

AS VG Kvadra Pak ir kartona iepakojuma ražotājs un tā rūpnīca atrodas Rīgā.

VG Kvadra Pak juridiskais statuss, rekvizīti, kontaktinformācija un uzņēmuma valde paliek nemainīga.

Pilnīga integrācija Van Genechten Packaging grupā ļaušot stiprināt uzņēmuma konkurētspēju un izvērst sadarbību ar starptautiskiem klientiem. Lai to sekmētu, ir apstiprinātas papildus investīcijas.

Kvadra Pak ir dibināta 1993. gadā Rīgā. 2012. gadā ir plānots sasniegt 11 miljonu eiro apgrozījumu, nodarbināt 125 cilvēkus un pārstrādāt 5 000 tonnu kartona. Vairāk nekā 70% produkcijas tiek eksportēti uz Somiju, Zviedriju, Norvēģiju, Dāniju, Igauniju, Lietuvu, Poliju, Krieviju, Baltkrieviju, Ukrainu, Kazahstānu, Azerbaidžānu un Apvienoto Karalisti, savukārt atlikušie 30% tiek realizēti vietējiem klientiem.

VG Kvadra Pak ir BRC, ISO, FSC un PEFC sertificēts uzņēmums.

Van Genechten Packaging ir uzņēmumu grupa ar 10 kartona iepakojuma ražošanas rūpnīcām 7 valstīs, kas nodrošina Eiropas plaša patēriņa preču ražotājus ar kartona kārbām, iepakojumu no mikrogofras un pakošanas sistēmām. Grupas sastāvā ietilpst arī VG Automation un VG Extrusion, kas piedāvā individuālus risinājumus iepakošanas līnijām un plašu klāstu ar barjerlamināciju gan grupas ietvaros, gan tirgum kopumā. Grupas gada apgrozījums pārsniedz 300 miljonus eiro, gadā pārstrādājot vairāk nekā 200 000 tonnas kartona un nodarbinot 1 600 cilvēkus.

Komentāri

Pievienot komentāru