Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Darbību Vecrīgā pārtrauks YOLO bārs, liecina kompānijas paziņojums Facebook.

«Diemžēl dažādu apstākļu dēļ nākam klajā ar paziņojumu par YOLO bāra darbības pārtraukšanu. YOLO bārs pirmoreiz durvis vēra tieši pirms 1000 dienām un pa šo laiku esam kopā ar Jums kārtīgi izballējušies, izsmējušies un baudījuši mirkļa burvību,» teikts kompānijas paziņojumā.

SIA YOLO atrodas Rīgā, Palasta ielā 10. Kā liecina Lursoft dati, pērn uzņēmuma apgrozījums sasniedza 269 tūkstošus eiro, bet peļņa - 9524 eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Wall Street Memes iepriekšpārdošanas pēdējās dienas - 2023. gada visvairāk gaidtīto memu monētu izlaišanu. Žetons $WSM jau ir savācis vairāk nekā 25 miljonus ASV dolāru, tā ir viena miljona cilvēku kopiena, ar kuru mijiedarbojas Īlons Masks un kura cenšas gūt peļņu no GameStop, kas veicina akciju demokratizācijas kustību un piesaista kriptovalūtu.

Saskaņā ar Wall Street Memes tīmekļa vietni, drīz tā tiks ieviesta pirmā līmeņa decentralizētās biržas (CEX) sarakstā, kuras saskaņā ar neapstiprinātiem ziņojumiem būs vismaz divas top 10 biržas.

Izplatās spekluācijas par to, kuras biržas ir iekļautas rāmī, un vismaz viens YouTube lietotājs Binance uzskata par vienu no tirdzniecības vietām.

Bet pat tad, ja tas vēl nav Binance, daudzu populārāko biržu slazds šajā projekta izstrādes agrīnajā posmā nodrošinās to par labu Binance sarakstam nākotnē un sprādzienbīstamu cenu pieaugumu, kad tas tiks izlaists drīz.

Wall Street Memes iepriekšpārdošana joprojām ir atvērta, tāpēc nav ko zaudēt laiku un iegādājies žetonus pirms tā slēgšanas. Žetona, $WSM, cena ir 0,0337 ASV dolāri, un drīzumā tā varētu tikkt tirogta par 10 reizes lielāku vērtību.

Komentāri

Pievienot komentāru