Mazais bizness

Vēlas atdzīvināt senās skūšanās tradīcijas

Linda Zalāne, 21.10.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rūdolfs Spots mudina vīriešus atgriezties pie bārdas nažiem un skuvekļiem ar maināmām žiletēm. Bārdas naži, skuvekļi ar maināmām žiletēm un saru otas reiz bija teju katra vīrieša skūšanās piederumu arsenālā. Lai šo pieredzi atkal varētu izdzīvot, viņš Rīgā atvēris specializētu veikalu vīriešiem Gentleman’s shop.

«Pirms diviem gadiem, kad meklēju savām vajadzībām skūšanās preces, atklāju, ka piedāvājums ir visai neliels un cilvēkiem, kuriem ir problemātiska āda, šo preču kvalitāte neder. Nolēmu, ka varbūt līdzekļi, kas ražoti Vācijas tirgum, varētu būt labāki,» stāsta R. Spots. Iepazīstoties ar Vācijas un citu valstu ražotāju piedāvājumu, viņš apjautis, ka šī joma, proti, viss, kas ir saistīts ar tradicionālo skūšanos, ir ļoti interesanta, varētu pat teikt – sulīga.

«Nodomāju – ja jau tas nepieciešams man, varbūt ko tādu vēlētos iegādāties arī citi Latvijas vīrieši. Man vienmēr šķita, ka vēlos sākt savu biznesu, bet nebija radusies ideja. Ja ir daudz naudas, tad var mēģināt darboties dažādās jomās, bet, ja ir ierobežoti līdzekļi, tad jābūt tik spēcīgai idejai, lai pirmais šāviens būtu veiksmīgs,» ir pārliecināts R. Spots.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Kas Tev jāzina 21. oktobra rītā

Dienas Bizness, 21.10.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Labrīt!

Latvija

Okupācijas varas piemineklim, tā sauktajam Uzvaras piemineklim nav vietas līdzās Latvijas Nacionālajai bibliotēkai, LNT raidījumā 900 sekundes atzinis tieslietu ministrs Jānis Bordāns. Viņaprāt, nākotnē Latvijas un Rīgas panorāmā šim piemineklim būtu jāizskatās pavisam citādāk.

Nolūkā pārliecināties par šā gada pavasarī veiktās meža dzīvnieku trakumsērgas vakcinācijas efektivitāti Pārtikas un veterinārāis dienests (PVD) no šodienas līdz 19. decembrim pieņems mednieku nomedītās lapsas un jenotsuņus laboratoriskai izmeklēšanai.

Komentāri

Pievienot komentāru