Ražošana

Velo Sock plāno kotēt akcijas biržas alternatīvajā tirgū First North

LETA, 23.03.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Velosipēdu pārsegu ražotāja SIA "Velo Sock" saņems Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansējumu slēgtai akciju emisijai, lai tās iekļautu biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North", liecina Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) informācija.

Projekta kopējās izmaksas ir 161 898 eiro, no kuriem attiecināmās izmaksas ir 133 800 eiro. No tiem 66 900 eiro ir piešķirtais ES fondu finansējums.

Projekta plānotie rezultāti ir veiksmīga "Velo Sock" akciju emisija, piesaistot finansējumu viena miljona eiro apmērā.

Projekta mērķis ir veicināt investoru un kapitāla piesaisti "Velo Sock" akciju privātā izvietojuma ietvaros. Projekta galvenās darbības ir "Velo Sock" sagatavošana vērtspapīru iekļaušanai "First North" sarakstā, tostarp emisijas organizētāja konsultācija un kapitāla piesaistīšana, dokumentu sagatavošana, apstiprināšana un publicēšana, tirdzniecības vietas sertificēta konsultanta konsultācija un dokumentu sagatavošana, zvērināta revidenta konsultācija un dokumentu sagatavošana.

Projekta ilgums ir divi gadi, sākot no 2022.gada janvāra līdz 2023.gada decembrim.

"Velo Sock" 2020.gadā strādāja ar 1,258 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas peļņa bija 133 889 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Dati par pagājušo gadu vēl nav publiskoti.

"Velo Sock" reģistrēta 2007.gadā, un tās pamatkapitāls ir 108 696 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Andrim Bergmanim pastarpināti piederošā SIA "AB Asset 1" (51,39%) un SIA "RIT Loģistika" (40,69%), kuras lielākie īpašnieki ir Rolands Gritāns un Ints Jansons. Vēl 8% "Velo Sock" daļu pieder Iļjas Oļijevska uzņēmumam "OneZero".

Komentāri

Pievienot komentāru