Jaunākais izdevums

Narkotiku kontrabandisti Vidusjūrā aizdedzinājuši savu kuģi, lai tiktu vaļā no vairāk nekā trīsdesmit tonnām hašiša, paziņojušas Itālijas un Maltas varasiestādes.

Piektdienas pēcpusdienā Maltas speciālie dienesti vēlējās pārbaudīt Tanzānijā reģistrētu kravas kuģi Gold Star. Kad likumsargi centušies pietuvoties kuģim, tā komanda aizdedzinājusi kravu. Vēlāk atklājies, ka kuģis pārvadājis hašišu.

Incidents noticis aptuveni 55 kilometru attālumā no Maltas ziemeļu krasta. Dzēst ugunsgrēku uz kuģa ieradušies vairāki ugunsdzēsības kuģi. Savaldīt liesmas izdevies tikai sestdienas pēcpusdienā. Kuģa komanda, ieraugot varasiestāžu pārstāvjus, lekusi pāri bortam. Komandas pārstāvjus izdevies izglābt un tie tikuši arestēti.

«Kravas kuģis tika nodots Itālijas varasiestādēm. Līdz Sicīlijai, tālāku izmeklēšanas darbību veikšanai bojāto kuģi aizgādāja velkonis Nos Taurus,» norādījuši Maltas bruņotie spēki.

Itālijas varasiestādes jau vairākas dienas, pēc tam, kad saņēmušas brīdinājumus par to, ka uz Gold Star varētu tikt pārvadāts liels daudzums narkotiku, sekojušas šī kuģa ceļojumam. Saskaņā ar aplēsēm, kuģa kravas vērtība nelegālajā tirgū būtu sasniegusi aptuveni 300 miljonus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

Elastīga, ergonomiska un kompakta darba vieta — ar Dell ierīcēm, kuras darbina Intel® Core™ procesori

Sadarbības materiāls, 28.04.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pandēmijas dēļ pasaule ir pieradusi pie attālinātā jeb hibrīdā darba stila. Ja jūsu mājās vai birojā ir maz vietas, ir svarīgi izveidot ērtu, ērtu, ergonomisku un kompaktu, bet vienlaikus efektīvu darba vietu. Jaunie Dell monitori – P Series, UltraSharp 4K monitori ar IPS Black paneļu tehnoloģiju un OptiPlex Micro PC – ir lielisks risinājums, kas izceļas ar savu augstākās klases veiktspēju un eleganci.

Ienirstiet spilgtu krāsu jūrā ar Dell U3223QE un U2723QE monitoriem

Izbaudiet visu burvīgo krāsu buķeti ar pasaulē pirmajiem Dell UltraSharp 4K monitoriem ar integrētu IPS Black tehnoloģiju. 31.5" Dell U3223QE vai mazāks 27" Dell U2723QE monitors sniedz iespēju novērtēt izcilo 4K izšķirtspēju. Kontrasta attiecība 2000:1 izceļ nevainojamu krāsu un melnās krāsas veiktspējas kombināciju. 1.07 miljardi krāsu un plašu gamma, tostarp 100% sRGB, 100% Rec. 709, 98% DCI-P3 un VESA sertificētais DisplayHDR™ 400 piešķirs attēlam izcili reālistisku izjūtu. Monitoriem ir arī RJ45 (vadu Ethernet), USB-C (līdz 90 W jauda), īpaši ātrdarbīgs USB 10 Gbps un ātrās piekļuves pieslēgvietas.

Komentāri

Pievienot komentāru