Programmatūra

Vietējais start-up uzņēmums radījis bezmaksas mobilo lietotni zolmaņiem

Lelde Petrāne, 17.03.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ņemot vērā tehnoloģiju attīstību un arvien pieaugošo zolītes spēlētāju skaitu internetā, pašmāju start-up uzņēmums Smart Raccoons radījis mobilo lietotni zolītes cienītājiem.

Uzņēmums zolīti piedāvā no 2013. gada. Līdz šim to varēja spēlēt sociālajos tīklos Facebook un Draugiem.lv, kur mēnesī vidēji tiek izspēlētas ap miljons zoles partijām. Interesanti, ka tikai 55% no visiem spēlētājiem ir vīrieši, norādot uz daiļā dzimuma interesi zolītes spēlē.

«Savu darbu pie šī projekta sāku 2013. gadā. Soli pa solim strādāju pie projekta attīstības, kas šobrīd rezultējies mobilās lietotnes izstrādē. Pēdējā pusgada laikā esam paplašinājuši savu darbību – ir gatavas gan Facebook, gan arī Android un iTunes versijas, tādējādi esam kļuvuši pieejamāki zolmaņiem,» stāsta Smart Raccoons direktors Valērijs Krivmans.

Lietotnē nav saucamo botu un spēle notiek tikai starp cilvēkiem, tāpēc stabils interneta pieslēgums ir būtisks faktors spēles izbaudīšanā. Papildu ikdienas spēlēm ir iespēja piedalīties turnīros, kas maksimāli pietuvināti īstiem Latvijas turnīriem ar lieliem un maziem punktiem.

«Jau kopš savas pirmās izstrādātās versijas vienmēr esmu uzklausījis citu cilvēku ieteikumus. Tieši zolmaņu viedoklis ir svarīgākais, lai radītu iespējami ērtāku un labāku spēles vidi, tāpēc būšu priecīgs par ierosinājumiem un komentāriem šīs lietotnes tapšanas procesā. Tas, ka ir gatava lietotne, nenozīmē darbu pārtraukšanu pie tālākas attīstības,» uzsver V. Krivmans.

Aplikācija pieejama bezmaksas lejupielādei Android un iTunes veikalos.

Komentāri

Pievienot komentāru