Citas ziņas

Virši-A izpilddirektors būs Citadele finanšu daļas vadītājs Jānis Vība

Zane Atlāce - Bistere, 10.01.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par degvielas tirgotāja AS VIRŠI-A izpilddirektoru iecelts Jānis Vība, kuram ir vairāk nekā 12 gadu pieredze banku sektorā, informē uzņēmumā.

Vība pēdējo trīs gadu laikā strādājis AS Citadele banka, kur sākotnēji pildījis Finanšu plānošanas un kontroles nodaļas vadītāja pienākumus. Tam sekoja pievienošanās bankas vadības komandai, kļūstot par Finanšu daļas vadītāju, kur pienākumos ietilpa atbildība par AS Citadele banka koncerna finanšu procesiem, kā arī koncerna stratēģijas plānošana un izpildes pārraudzība.

Pirms tam Jānis Vība bijis daļa no AS GE Money Bank vadības komandas, kur no 2012. līdz 2014. gadam pildījis bankas valdes locekļa un finanšu direktora pienākumus.

«Esmu pārliecināts, ka līdzšinējā mana darba pieredze dažādu uzņēmumu stratēģiju izstrādē ļaus man veiksmīgi īstenot iesākto uzņēmuma darbības stratēģiju un izstrādāt jaunus ilgtermiņa attīstības plānus,» saka J.Vība.

Viņš absolvējis Rīgas Ekonomikas Augstskolu (Stockholm School of Economics in Riga), papildinot savas profesionālās zināšanas dažādās starptautiski atzītās apmācībās.

Komentāri

Pievienot komentāru