Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zeltīte Tattoos zīmols radās pagājušā gada jūnijā un nu ar katru dienu uzņem apgriezienus, tāpēc reģionālais medijs Daugavas Balss ticies ar trim aktīvām meitenēm – Alisi, Ketrinu un Mārīti, kas slēpjas aiz Zeltītes uzlīmējamo «tetovējumu» tēla.

«Šo ķermeņa izrotāšanas veidu pamanījām ceļojot un sapratām, ka arī Latvijas dāmām patiktu rotāties ar īslaicīgiem zelta aksesuāriem,» atklāj Mārīte, viena no projekta autorēm.

Klientu vidū lielākoties ir sievietes, bet dažādos pasākumos rotāties nekautrējas arī vīrieši. «Kungiem populāri ir pašu veidota dizaina tetovējumi, lai izmēģinātu kā plānotais īstais tetovējums izskatīsies uz ķermeņa. Savukārt, dāmām šovasar patīk rotāties ne vien ar krāsainiem dabas simboliem, bet īpašus tetovējumus veidot kāzu un pirmskāzu pasākumiem,» atklāj meitenes.

«Mēs tetovējumus drukājam gan Latvijā, gan ārzemēs - atkarībā no apjoma un dizaina sarežģītības, savā interneta veikalā tirgojam Latvijā radītus dizainus un pasaulē populārus jau gatavus dizainus,» liecina zīmola sniegtā informācija biznesa portālam db.lv.

Plašāk lasiet daugavasbalss.lv.

Komentāri

Pievienot komentāru