Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā radīta galda spēle Mission to Mars 2049 sākusi kampaņu pūļa finansēšanas vietnē Indiegogo, lai atrastu līdzekļus tās izdošanai. Kampaņas pirmajās 10 dienās spēlei ir izdevies savākt 88% no sākotnēji iecerētā kampaņas mērķa.

Mission to Mars 2049 tiek raksturota kā radoši stratēģiska galda spēle, kurā katra spēlētāja uzdevums ir pēc iespējas īsākā laikā kolonizēt Marsu. To var paveikt, vācot resursus, būvējot lielāku koloniju līdz brīdim, kad spēletājam pietiek resursu, lai uzbūvētu ūdens ieguves staciju uz Polārās ledus segas ap Marsa Ziemeļpolu.

«Nospraustais kampaņas mērķis 3900 eiro apmērā ir tikai zemākais punkts, no kura kampaņu būs iespējams īstenot, papildu piesaistot savus līdzekļus,» stāsta kampaņas autors Dagnis Skurbe. «Kampaņa sevi pilnībā atmaksātu no apmēram 6000 eiro finansējuma, savukārt ilgāka termiņa dzīvotspēja spēlei būtu nodrošināta, sasniedzot 10-12 tūkstošu eiro finansējumu.»

Spēle paredzēta 2-4 spēlētājiem, taču rekomendētais spēlētāju skaits ir trīs. Trīs spēlētāju spēle var ilgt 45-90 minūtes, kamēr 4 spēlētāju spēle ilgs 60-120 minūtes. Deviņus gadus vecs bērns var viegli uzvarēt nepieredzējušus pieaugušos, taču, visticamāk, nevarēs uzvarēt nopietnu spēlētāju, kurš pārzina spēli un būs apguvis iemaņas dažādu stratēģiju izmantošanā.

Plašāk var lasīt, klikšķinot šeit.

Komentāri

Pievienot komentāru