Investējot 2,4 miljonus eiro, Latvijas bioloģiskās pārtikas zīmols "Rūdolfs" plāno jaunu ceha un noliktavu būvniecību, informē SIA "Lat Eko Food" valdes priekšsēdētāja Egija Martinsone.
SIA "Lat Eko Food" ar zīmolu "Rūdolfs" uzsākuši jaunu attīstības projektu, kā rezultātā būtiski tiks palielinātas ražošanas jaudas un tirgū piedāvāti jauni, inovatīvi produkti bērniem. Pašlaik norit darbs pie jaunā ražošanas ceha projektēšanas un pavasarī plānota jaunā ceha un noliktavu būvniecība. Tāpat projekts paredz papildus jaunas pildīšanas līnijas uzstādīšanu, kas ļaus dubultot ražošanas kapacitāti un ieviest inovatīvas tehnoloģijas un jaunus produktus.
Projektā plānots ieguldīt 2,4 miljonus eiro un tā pilnīgu realizāciju plānots pabeigt 2022. gadā.
Paplašināšanās projekts tiek realizēts saistībā ar straujo eksporta tirgus pieaugumu.
Šobrīd "Rūdolfs" ražotne atrodas Ādažos 2300 kvadrātmetru platībā.
Šobrīd "Lat Eko Food" eksportē produktus uz 25 valstīm un kopumā 65 % produkcijas tiek eksportētas. 2020. gadu uzņēmums plāno pabeigt ar 5,3 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt 2021.gadā plānots 25 % pieaugums.
"Lat Eko Food" ar zīmolu "Rūdolfs" ražo bioloģiskus produktus visai ģimenei, piemēram, smūtijus, kečupus, ievārījumus, augļu un dārzeņu krēmus, laša krēmus, BBQ mērces utml. Visi produkti ir 100% bioloģiski sertificēti, bez konservantiem un mākslīgām piedevām.