Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Olaines cietuma jaunā korpusa bīvniecības konkursā uzvarējusi būvkompānija RE & RE, kas to apņēmusies veikt par 4,29 miljoniem eiro (bez PVN), liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

Tieslietu ministrijas Ieslodzījuma vietu pārvaldes izsludinātajā konkursā Jauna korpusa projektēšanas un būvniecības darbi Olaines cietumā kopumā pieteicās četri pretendenti. No iesniegtajiem piedāvājumiem izvēlēts piedāvājums ar viszemāko cenu. IUB publicētajā paziņojumā teikts, ka pretendentam ir paredzēti līgumi ar apakšuzņēmumiem par 271,3 tūkstošiem eiro jeb 6% apmjomā no kopējā līguma.

Sākotnēji paredzamā līgumcena bijusi lielākā - 5,218 miljoni eiro.

IUB publicētajā paziņojumā norādīts, ka iepirkums tiek veikts Norvēģijas finanšu instrumenta līdzfinansētās programmas iepriekš noteiktā projekta Jaunas nodaļas izveide Olaines cietumā, ieskaitot būvniecību un personāla apmācību ietvaros.

Db.lv jau vēstīja, ka būvuzņēmuma SIA RE & RE māteskompānijas neto apgrozījums pērn sasniedzis 97,684 miljonus eiro, savukārt koncerna neto apgrozījums -102,74 miljonus eiro, kas, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata gadu, ir divkāršojies.

RE & RE Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā reģistrēts 1993. gada janvārī. RE & RE kapitāldaļas vienādās daļās dala četri uzņēmēji Marģers Bitmetis, Egils Bērzups, Ainārs Pauniņš, Didzis Putniņš, attiecīgi katram pieder 25% uzņēmuma daļas.

Uzņēmuma vadība norāda, ka šī gada 21. augustā tika dibināts uzņēmums AS RERE Grupa, kas iezīmē koncerna reorganizācijas darbības, kā rezultātā mainīsies līdzšinējais koncerna sastāvs.

Kompānija iekļauta Lursoft un laikraksta Dienas Bizness veidotajā lielāko uzņēmumu TOP 500, pēc 2012.gada apgrozījuma ieņemot 137. vietu.

Komentāri

Pievienot komentāru