Būve

Tirgū laiž jaunā projekta Imantas Ozoli otrās ēkas dzīvokļus

Lelde Petrāne, 27.01.2017

Jaunākais izdevums

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA KBO ir uzsācis otrās mājas dzīvokļu rezervāciju projektā Imantas Ozoli, Rīgā, Jūrmalas gatvē 82, k-2. Tos plānots pabeigt šā gada vasarā.

SIA KBO pārstāv Somijas uzņēmuma Insinōōritaimisto Bertel Ekengren Oy nekustamā īpašuma projektus Latvijā. Pirmā daudzdzīvokļu dzīvojamā māja projektā Imantas Ozoli tika nodota ekspluatācijā pērn augustā. SIA KBO tuvākajos nākotnes plānos ietilpst vēl vairāku projektu attīstība Rīgā.

Projekta būvniecība tika uzsākta 2015.gada jūnijā. Otrajā ēkā būs 108 dzīvokļi, sākot no 30 m² līdz 79 m².

«Redzams, ka cilvēki ļoti racionāli izvēlas savus mājokļus, izvērtē ne tikai dzīvojamo platību un atrašanās vietu, bet arī turpmākās dzīvokļa uzturēšanas izmaksas,» sacīja Sanita Zērvena, SIA KBO pārstāve.

Dzīvokļu cenas projektā ir, sākot no 1420 EUR/m².

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA KBO ir nodevis ekspluatācijā otro daudzdzīvokļu māju projektā Imantas Ozoli, Rīgā, Jūrmalas gatvē 82, k-2, informē kompānijas pārstāve Sanita Zērvena.

Jaunuzceltajā ēkā ir 108 dzīvokļi, no kuriem pašlaik rezervēti 40%. «Nepilna gada laikā pirmā daudzdzīvokļu māja "Imantas Ozolos" jau ir teju pilnībā apdzīvota, savukārt otrajā mājā gandrīz puse dzīvokļu jau rezervēti. Ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc ekonomiskās klases dzīvokļiem, tuvākajā laikā plānojam vēl vairāku citu projektu attīstību Rīgā,» norāda S. Zērvena.

Dzīvojamās mājas teritorijā ir autostāvvieta un bērnu rotaļu laukums. Dzīvokļu cenas projektā ir sākot no 1440 EUR/m2. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un aprīkoti ar visām ērtībām.

Pirmā daudzdzīvokļu dzīvojamā māja projektā Imantas Ozoli tika nodota ekspluatācijā pērn augustā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs «KBO» nodevis ekspluatācijā pirmās divas daudzdzīvokļu mājas projektā «Akācijas», Rīgā, Jūrmalas gatvē un Akāciju ielā, informē projekta attīstītāji.

Divās daudzdzīvokļu mājās kopumā ir 112 dzīvokļi- ar vienu, divām un trīs guļamistabām, 39 līdz 79 kvadrātmetru platībā. Dzīvokļu cenas projektā ir sākot no 1660 eiro kvadrātmetrā un tie tiek piedāvāti ar visām ērtībām un pilnu iekšējo apdari.

«Jaunais projekts «Akācijas» ir turpinājums projektam «Imantas Ozoli». Cilvēki šodien apzinās, ka izmaksas par dzīvokli veido ne tikai ikmēneša kredītmaksājums, bet arī komunālo pakalpojumu izmaksas, kas «KBO» attīstītajos projektos aukstākajos ziemas mēnešos nepārsniedz 80 eiro vienas guļamistabas dzīvokļos un 120 eiro dzīvokļos ar trīs guļamistabām. Jauno ēku projektēšanā un būvniecības procesā īpaša uzmanība tiek pievērsta energoefektivitātei, mūsdienu tehnoloģijām un ekonomiska dzīvesveida īstenošanai,» norāda nekustamo īpašumu attīstītāja «KBO» valdes loceklis Oskars Dzirnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būve

Investē 15 miljonus eiro jaunā ekonomiskās klases daudzdzīvokļu māju projektā Imantā

Lelde Petrāne, 04.06.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs «KBO» uzsācis dzīvokļu rezervāciju jaunā projektā «Akācijas» Imantā, Rīgā. Dzīvokļu kompleksā būs četras ekonomiskās klases daudzdzīvokļu mājas, katrā no tām 54 dzīvokļi.

Ēkas plānots nodot ekspluatācijā 2018.gada nogalē. Projekta realizēšanā tiks investēti vairāk nekā 15 miljoni eiro.

«Šobrīd pieprasījums pēc ekonomiskās klases segmenta dzīvokļiem jaunajos projektos aizvien pārsniedz piedāvājumu, tāpēc Rīgā, Imantā, attīstīsim vēl vienu dzīvojamo māju projektu. Mūsu līdzšinējā pieredze, realizējot projektu «Imantas Ozoli», rāda, ka iedzīvotāji nevēlas pārmaksāt par lieko platību dzīvoklī, tāpēc visbiežāk izvēlas mājokli līdz 70 kvadrātmetriem. Jauno ēku projektēšanā un būvniecības procesā īpaša uzmanība tika pievērsta energoefektivitātei, mūsdienu tehnoloģijām un ekonomiska dzīvesveida īstenošanai,» skaidro «KBO» valdes loceklis Oskars Dzirnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Nekustamo īpašumu attīstītājs: Cilvēki ir gatavi maksāt par jaunu mājvietu

Lelde Petrāne, 15.10.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs «KBO» tā dēvētajā ekonomiskās klases segmentā, kurā jaunu dzīvokļu cena šobrīd svārstās no 1650 līdz 1780 eiro kvadrātmetrā, novēro augstu pieprasījumu un izaugsmes potenciālu, tādēļ uzsācis jaunu projektu plānošanu un saskaņošanu.

«KBO» šā gada vasarā pabeidza četru daudzdzīvokļu namu projektu «Akācijas» Imantā un līdz šim brīdim pārdevis apmēram pusi no pieejamajiem dzīvokļiem, informēja nekustamo īpašumu attīstītāja valdes loceklis Oskars Dzirnieks.

Visbiežāk jaunas mājvietas meklējot jaunās ģimenes, kurās aug viens vai divi bērni. Ģimenes labprātāk iegādājas L vai XL izmēra dzīvokļus jeb ar divām vai trim guļamistabām, platībā no 60 līdz 79 kvadrātmetriem. Kā liecina informācija projekta «Akācijas» interneta vietnē, 78,2 kvadrātmetrus liela dzīvokļa ar trīs guļamistabām cena projekta 9. stāvā ir 135 286 eiro, savukārt, pirmajā stāvā - 115 680 eiro. 59,8 kvadrātmetrus liela dzīvokļa ar divām guļamistabām cena projekta 9. stāvā ir 107 042 eiro, bet pirmajā stāvā - 86 080 eiro. Jaunie speciālisti vecumā līdz 35 gadiem visbiežāk izvēloties mazākas platības dzīvokļus - no 39 līdz 50 kvadrātmetriem, jo pērk dzīvokli konkrētam dzīves brīdim un nākotnē ir gatavi dzīvesvietu mainīt pēc nepieciešamības, secinājis «KBO». Tā, piemēram, jaunajam speciālistam, kurš vēlētos iegādāties 45,3 kvadrātmetrus plašu dzīvokli projekta 1. stāvā, būtu jāšķiras no 62 560 eiro, bet 9. stāvā - no 81 087 eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs «KBO» ir pilnībā pabeidzis četru daudzdzīvokļu namu projektu «Akācijas» Imantā, kura izveidē tika investēti vairāk nekā 15 miljoni eiro.

Dzīvokļi ar vienu, divām un trīs guļamistabām, no 39 līdz 79 m² platībā iedzīvotājiem tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un aprīkoti ar visām mūsdienīgai dzīvei nepieciešamajām ērtībām. Dzīvokļu cenas projektā ir sākot no 1660 EUR/m², un šobrīd rezervēti jau 30% no dzīvokļiem.

«Lai mājoklis šodien kalpotu kā laba investīcija nākotnē, ir svarīgi pievērst uzmanību visiem risinājumiem, kas nodrošina labu mikroklimatu un ļauj samazināt ikmēneša uzturēšanas izmaksas. Mūsu projektu galvenais mērķis ir apmierināt iedzīvotāju vajadzību pēc jaunām mājām, kur centrālais elements ir pārdomāts un funkcionāls plānojums, kas ļauj efektīvi izmantot katru kvadrātmetru,» norāda nekustamo īpašumu attīstītāja «KBO» valdes loceklis Oskars Dzirnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Nekustamo īpašumu attīstītājs KBO piesaista 3,6 miljonus eiro daudzīvokļu mājas celtniecībai

Db.lv, 02.06.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītājs “KBO” piesaistījis no Swedbank 3,6 miljonus eiro daudzdzīvokļu mājas celtniecībai Rīgā, Imantā, informē banka.

Projekts ar nosaukumu “Mimosa”, kas atbilst Swedbank ilgtspējīga aizdevuma kritērijiem, ietver 70 modernus A energoefektivitātes klases dzīvokļus.

“KBO” pārstāvis Andris Dzirnieks norāda: “Dzīvokļi tiks izvietoti mūsdienīgā 9 stāvu ēkā ar ērtu liftu līdz pat pagrabstāvam, kurā katram dzīvoklim atradīsies mantu glabātuve, kas ir iekļauta dzīvokļa cenā. Lielāko dzīvokļu īpašniekiem tiks nodrošināta ērta autostāvvieta divos līmeņos. Domās par jauno paaudzi, mājokļu kompleksu papildinās drošs bērnu rotaļu laukums. Jaunais projekts papildinās citu “KBO” realizēto projektu klāstu, kas jau ir saņēmuši atzinību energoefektivitātes jomā. Swedbank finansējums palīdzēs ātrāk iesākt 70 jaunus dzīvesstāstus un ceļojumus sava mājokļa veidošanā”.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būve

KBO tuvākajos nākotnes plānos - vēl vairāki dzīvokļu projekti Rīgā

Lelde Petrāne, 25.08.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu attīstītāja SIA KBO nodevusi ekspluatācijā pirmo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju projektā Imantas ozoli, kas atrodas Rīgā, Jūrmalas gatvē, informēja uzņēmuma pārstāve Sanita Zērvena. Projekta pirmajā mājā tiek investēti aptuveni 5 miljoni eiro.

Projekta būvniecība tika uzsākta 2015.gada jūnijā.

Imantas Ozolu pirmajā mājā ir 108 dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari platībā no 30m2 līdz 71 m2. Dzīvokļu cenas projektā ir, sākot no 1260 EUR/m².

Pirmajā mājā šobrīd ir rezervēti 40% dzīvokļu. Pašlaik norisinās otrās mājas celtniecība.

KBO tuvākajos nākotnes plānos ietilpst vēl vairāki projekti Rīgā. «Domājam, ka nekustamo īpašumu tirgu ik gadu varēsim papildināt ap 100 jauniem dzīvokļiem,» sacīja S. Zērvena.

Nekustamo īpašumu attīstītāja SIA KBO pārstāv Somijas korporācijas Insinōōritaimisto Bertel Ekengren Oy nekustamā īpašuma projektus Latvijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pavasaris nekustamo īpašumu tirgū ir aktīvs un karsts periods, tāpēc vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv sadarbībā projektu attīstītājiem un pārdevējiem piedāvā jauno projektu kampaņu Karstie piedāvājumi! Kampaņa norisināsies no 1. līdz 30 aprīlim. Tās laikā interesentiem būs iespēja iepazīt plašo jauno projektu klāstu, izstaigāt tos virtuāli vai klātienē, un atrast savu jauno mājokli.

Jauno projektu kampaņa Karstie piedāvājumi ir ilggadēja City24.lv tradīcija, kas katru reizi rada vislielāko potenciālo pircēju interesi. Kampaņa norisinās viena mēneša garumā divas reizes gadā – pavasarī un rudenī, kad nekustamo īpašumu tirgū valda pastiprināta aktivitāte.

Jauno projektu piedāvājumu iespējams apskatīt kampaņas mājaslapā. Tur pārskatāmā veidā iespējams apskatīt visu kampaņas dalībnieku piedāvāto. Jaunums – lielāko daļu jauno projektu pavasara "karsto piedāvājumu" kampaņas laikā varēs apskatīt ne vien fotogrāfijas, bet arī izstaigāt 360 grādu virtuālajās tūrēs, kas ne tikai ļauj pilnvērtīgi iepazīt jebkuru īpašumu, bet arī veicina lēmuma pieņemšanu par tā iegādi.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Altum ģimenes programmas ietvaros DNB izsniegusi 1000. hipotekāro kredītu

Dienas Bizness, 26.06.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Maijā DNB banka Altum ģimenes programmas ietvaros ir finansējusi jau 1000. mājokļa iegādi - tūkstošais programmas iespēju izmantotājs ir iegādājies dzīvokli jaunajā projektā Imantas Ozoli, informē DNB pārstāvji.

Kopš ģimeņu atbalsta programmas sākuma DNB sadarbībā ar Altum izsniegto mājokļu kredītu apjoms ir audzis ik mēnesi. Īpaši liela interese par šo iespēju no klientiem novērota, sākot no 2016. gada, - ja janvārī ģimeņu mājokļiem izsniegto kredītu summa bija vairāk nekā 2 miljoni eiro, tad oktobrī tā sasniedza rekordlielu apjomu – 4,3 miljonus eiro.

Bankā norāda, ka kopumā 2016. gadā ALTUM atbalsta programmā DNB hipotekāro kredītu kopsumma sasniegusi 34,5 miljonus eiro, vidējai ikmēneša summai esot aptuveni 2,9 miljonu eiro apmērā.

DNB un Altum sadarbību uzsāka 2015. gada jūlijā, un kopš tā laika programmas ietvaros izsniegto hipotekāro kredītu summa regulāri pieaug.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) nolēmusi izbeigt līgumu ar uzņēmumu Rīgas satiksme (RS) par Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansētā Skanstes tramvaja projekta īstenošanu, informē CFLA pārstāve Daiga Reihmane.

Paziņojums par lēmumu 2.maijā nosūtīts RS.

CFLA ir izvērtējusi RS iesniegto informāciju un skaidrojumus, projekta aktualizēto rīcības plānu par projekta ieviešanas riskiem, CFLA rīcībā esošos auditorfirmas SIA «Ernst & Young Baltic» ziņojumus, kā arī citu pieejamo informāciju par RS darbību. Balstoties uz šo analīzi, CFLA pieņēmusi lēmumu vienpusēji izbeigt līgumu.

«Pamatojumā savam lēmumam norādām uz nepieļaujami augstajiem riskiem, kas faktiski izslēdz iespēju realizēt projektu atbilstoši plānam un projekta izdevumus deklarēt Eiropas Komisijai (EK). Pašreiz jau vairs nav iespējams nodrošināt visu projektā paredzēto darbību veikšanu – saskaņojumus, iepirkumus, būvdarbus, tramvaju iegādi utt., lai iekļautos paredzētajā termiņā un sasniegtu plānotos rezultātus. Turklāt uzņēmums joprojām cīnās ar problēmām darbības organizēšanā un projekta pārvaldībā, kā arī joprojām pastāv aizdomas par iespējamu krāpniecību iepirkumos. Atgādinu, ka pret krāpšanu un korupciju fondu projektos ir «nulles tolerance». Rezumējot - viss apstākļu kopums pašreiz skaidri rāda, ka ES fondu rāmjos projekts nevar tikt īstenots,» skaidro CFLA direktors Mārtiņš Brencis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ekspluatācijā nodots nekustamo īpašumu attīstītāja “KBO” jaunākais projekts “Mimosa” - 70 moderni A energoefektivitātes klases dzīvokļi Rīgā, Imantā.

“Mimosa”, papildinot jau līdzšinējo attīstītāja daudzdzīvokļu namu ansambli, piedāvā saviem klientiem mūsdienīgu dzīvesvietu, papildinot to arī mantu glabātuvēm, bērnu rotaļlaukumu un divu līmeņu autostāvvietu lielāko dzīvokļu īpašniekiem.

Ēkā atrodas 70 vienu, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi platībā līdz pat 80 kvadrātmetriem. Katram no tiem ir rūpīgi veikta dzīvokļu plānojuma izstrāde, balstoties uz klientu vajadzībām, lai rastu visoptimālāko un energoefektīvāko risinājumu. Savus jaunos saimniekus dzīvokļi sagaidīs ar pilnu iekšējo apdari, stiklotu balkonu, individuālu rekuperācijas sistēmu un mantu glabātuvi.

Rūpējoties par ēkas iedzīvotāju ērtībām, lifts kāpņu telpā dzīvokļu īpašniekus nogādās no mājokļa ieejas durvīm līdz pat pazemes mantu glabātuvei. Savukārt, katrā dzīvoklī esošā rekuperācijas sistēma, nodrošinās labu mikroklimatu un krietni ietaupīs komunālo maksājumu izmaksas. Kā papildu bonuss lielāko dzīvokļu - L, XL īpašniekiem - autostāvvieta turpat pie mājas ir iekļauta jau dzīvokļa cenā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Vanags: Skanstes apkaimes attīstības kopējie plāni netiek apstādināti

Zane Atlāce - Bistere, 28.02.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

#Līdz šim Skanstes rajonā investēti 245 miljoni eiro un attīstītāji neplāno apstāties.

Par spīti šī brīža neskaidrībai par Skanstes rajonā plānoto New Hanza turpmāko attīstību, Skanstes apkaimes attīstības kopējie plāni netiek apstādināti un mēs turpinām attīstīt Rīgas moderno centru, norāda Skanstes attīstības aģentūras valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Vanags.

M.Vanags informē, ka tiek turpināts iesāktais, lai apkaime kļūtu par galvaspilsētas centrālo biznesa rajonu, platformu Eiropas mēroga notikumiem un kvalitatīvu dzīves un darba vidi daudziem tūkstošiem rīdzinieku un pilsētas viesu. «Mūsu virzību nosaka līdz šim lielākā teritorijas lokālplānojuma izstrāde, kura ietvaros esam domājuši par vienotu, mērķtiecīgu un modernu pilsētvides attīstību. Lokālplānojums piešķir Skanstes teritorijai arī jaunu ekonomisko perspektīvu,» norāda M.Vanags.

Komentāri

Pievienot komentāru