Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmais Latvijas kluba ciemats top Babītes pagastā, tā attīstītāji ir uzņēmums S.I.Development un Krievijas būvnieku asociācijas pirmais viceprezidents Sergejs Čerņins, liecina medijiem sniegtā informācija.

Kā tiek skaidrots, kluba ciemats esot Latvijā jauns nekustamā īpašuma veids - slēgts dzīvojamais ciemats, kurā radīta un labiekārtota iekšējā infrastruktūra.

Pirmās 5 Jurmala Lake Club villas un 24 apartamentus nodos ekspluatācijā 2014. gada rudenī. Kopā vairāk nekā 12 ciemata hektāros būs izvietotas trīs veidu ēkas – privātās villas un ēkas ar četriem divstāvu apartamentiem, kā arī daudzdzīvokļu nams ar tajā izvietotiem: sporta klubu, bāru, SPA, iebraukšanas kontrolpunktu, pazemes autostāvvietu, veikalu, mini tirdziņu un iedzīvotāju apkalpošanas servisu. Dzīvojamo telpu platības ir plānotas no 153 līdz 359 kvadrātmetriem, privātās villas izvietotas uz 1200 līdz 2500 kvadrātmetriem zemes, kuru pircējs iegādāsies kopā ar nekustamo īpašumu.

Priežu silā pie 2 ezeriem esošajā Jurmala Lake Club tiek veidots arī 2 hektārus liels parks Gadalaiki, veloceliņi, labiekārtota pludmale, laivu stacija un makšķerēšanas vietas. Ciematā būs pieejama iedzīvotāju apkalpošana viņu mājās vai dzīvokļos, telpas biznesa sarunām, diennakts apsardze, dārznieka pakalpojumi, transports uz Rīgu, Jūrmalu vai lidostu, informē projekta attīstītāji.

Jurmala Lake Club projektējuši un būvē uzņēmumi Merks, Arhibuilding un Archstudio KA, inženiertehniskos risinājumus veido General Electric un Siemens.

Komentāri

Pievienot komentāru