Jaunākais izdevums

Lai gan Eiropā līdz šim nav reģistrēti starpgadījumi ar Note7 ierīcēm, Samsung aicina visus Galaxy Note7 lietotājus Baltijas valstīs ierīces izslēgt un tiklīdz iespējams nodot atpakaļ iegādes vietā, kamēr tiek gaidīti jaunie Note7 pašreizējo nomaiņai.

Samsung ir veicis plašus piesardzības pasākumus, tai skaitā apturot Galaxy Note7 pārdošanu. Tāpat izveidota īpaša Note7 nomaiņas programma http://www.samsung.com/lv/note7exchange/ ar mērķi apmainīt visas pie patērētājiem esošās ierīces caur partneru veikaliem un Samsung servisa centriem.

«Iesakām klientiem neuzņemties nevajadzīgu risku. Lūdzam lietotājus izslēgt savas Galaxy Note7 ierīces un apmainīt tās, cik drīz vien iespējams,» aicina Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. «Mēs operatīvi veicam rezerves ierīču piegādi, lai ar nomaiņas programmu tās sasniegtu klientus iespējami ērtākajā veidā,» viņš piebilst.

Līdz brīdim, kad Galaxy Note7 tiks apmainīti pret jauniem, Samsung lūdz izmantot iepriekšējo mobilo ierīci. Ja šādas ierīces klienta rīcībā nav, par maiņas ierīces saņemšanas iespējām klienti ir aicināti sazināties ar Samsung Klientu apkalpošanas centru pa tālruni 8000 7267 vai ar izplatītāju, pie kura veikts Note7 pasūtījums.

Baltijas valstīs visi Note7 lietotāji šo aicinājumu saņems individuāli ar e-pastu un uzlecošo paziņojumu savā ierīcē, kā arī ar mobilo operatoru un mazumtirgotāju starpniecību.

No 19.septembra Samsung Eiropā brīvprātīgi uzsāks bezmaksas Galaxy Note7 nomaiņu pret jaunu ierīci. Lietotāji tiks individuāli informēti par konkrētu datumu, kad būs iespējams saņemt savu jauno Note7. Akumulatora nepilnības jaunajās ierīcēs, kas tuvākajā laikā nonāks Eiropā, esot pilnībā atrisinātas.

Jauno Note7 iepakojums būs marķēts ar melnu kvadrātu, norādot, ka šī ierīce ir daļa no jaunā sūtījuma – tādējādi lietotāji varēs būt pilnībā pārliecināti, ka saņem jaunāko ierīci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kompānija Samsung Electronic Co atsauks savu jauno Samsung Galaxy Note 7 viedtālruni, raksta MarketWatch.

Uzņēmums ierīces atsauks nedēļas laikā, reaģējot uz ziņām, ka daži viedtālruņi lādējot uzsprāguši.

Tālrunis tirgū debitēja augustā, taču Samsung paziņojis, ka tas apturēs piegādes, jo jaunās ierīces patlaban iziet papildus kvalitātes testus.

Samsung Electronics, atsaucoties uz saņemtajām ziņām par Galaxy Note7, veikusi pārbaudi un atklājusi baterijas šūnas problēmu, informē uzņēmuma pārstāvji.

Līdz 1.septembrim pasaulē ir bijuši 35 baterijas bojājumu gadījumi, par kuriem uzņēmums saņēmis informāciju. Kopā ar piegādātājiem uzņēmums veic pārbaudi, lai identificētu tirgū pieejamās iespējami bojātās baterijas. Līdz ar to Samsung uz laiku atlicis Galaxy Note7 pārdošanu. Baltijā par šādiem gadījumiem nav ziņots.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Samsung prezentējis jauno Galaxy Note7 viedtālruni.

«Cilvēki arvien biežāk izvēlas viedtālruņus ar lielāku ekrānu - ierīces ar ekrānu izmērā 5,5 collas un vairāk šobrīd veido gandrīz piekto daļu no kopējiem ieņēmumiem šajā ierīču segmentā Eiropā,» stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

Samsung Galaxy Note7 Latvijas mobilo sakaru operatoru veikalos un elektropreču tirdzniecības centros būs nopērkams septembra sākumā. Savukārt no 16.augusta pie mobilo sakaru operatoriem būs iespējams veikt ierīces iepriekš pasūtīšanu.

Samsung Galaxy Note7 aptuvenā mazumtirdzniecības cena būs 869 eiro. Tie tiks tirgoti zila koraļļa, titāna sudraba un melna oniksa krāsā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Viedierīces

Samsung drošības apsvērumu dēļ aptur Galaxy Note 7 tirdzniecību un apmaiņu

LETA--AFP, 11.10.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Dienvidkorejas elektronikas uzņēmums Samsung Electronics otrdien paziņojis, ka aptur viedtālruņu Galaxy Note 7 tirdzniecību un apmaiņu, norādot uz drošības apsvērumiem, kā arī aicināja visus klientus nekavējoties pārtraukt šo ierīču lietošanu.

Šis ir pirmais oficiālais atzinums, ka joprojām pastāv bažas par uzņēmuma ražoto telefonu drošību

Patērētāju drošības dēļ Samsung «lūgs visiem piegādātājiem un vairumtirdzniecības partneriem visā pasaulē pārtraukt Galaxy Note 7 tirdzniecību un apmaiņu, kamēr notiek izmeklēšana», paziņoja kompānija.

Pirmdien aģentūra Yonhap vēstīja, ka Samsung pārtrauc Galaxy Note 7 ražošanu.

Galaxy Note 7 sagādājis nedienas Samsung un izraisījis uzņēmuma akcijas cenas krišanos, jo vairāki šī modeļa telefoni aizdegušies uzlādēšanas laikā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

airBaltic aicina lidojuma laikā turēt izslēgtus Samsung viedtālruņus Galaxy Note 7

Zane Atlāce - Bistere, 17.10.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ņemot vērā informāciju par Samsung viedtālruņu Galaxy Note7 aizdegšanās gadījumiem un lietotāju gūtajiem ievainojumiem, Latvijas aviosabiedrība“airBaltic pirms lidmašīnas pacelšanās aicina pasažierus izslēgt un turēt šos tālruņus izslēgtus lidojuma laikā, pirmdien vēstīja raidījums LNT Ziņas Sešos.

ASV aviokompānijas, kā arī vairākas Eiropas lidsabiedrības šo tālruņa modeli ir aizliegušas pārvadāt, savukārt airBaltic norāda, ka ir saņēmusi rekomendāciju aicināt pasažierus turēt izslēgtus šos tālruņus.

«Pirms lidmašīnas pacelšanās tiek nolasīts paziņojums vairākkārtēji ar aicinājumu izslēgt šos telefonus pilnībā un neieslēgt lidojuma laikā. Tieši šos konkrētos telefonus,» atzina airBaltic pārstāvis Jānis Vanags.

Lidostā Rīga skaidroja, ka šo modeli Rīgas lidostā nekonfiscē, jo neviena aviokompānija to nav pieprasījusi.

Kompānija “Samsung” ir atsaukusi šīs ierīces un pārtraukusi to ražošanu pēc ziņām par akumulatoru eksplozijas un aizdegšanās gadījumiem, kuru dēļ daudzi cilvēki guvuši ievainojumus. Telefonus apmaiņā pret kompensāciju vai citu modeli Samsung aicina atgriezt to iegādes vietā.

Komentāri

Pievienot komentāru