Finanses

Aizvien ļoti daudziem cilvēkiem ir neatrisinātas finanšu grūtības

Db.lv, 21.11.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jau vairāk nekā gadu kompānija Ralum sniedz pakalpojumus parādniekiem, pārstāvot to intereses lietās ar kreditoriem, stāsta kompānijas vadošais partneris Reinis Kučers.

Līdzšinējā kompānijas pieredze liecina, ka cilvēkiem ir nepieciešams šāds pakalpojums un gadījumi ir dažādi, taču parādnieku aktivitāte varētu būt lielāka, pauž viņš.

Lasi laikraksta Dienas Bizness šīs dienas numuru elektroniski!

Kā liecina Ralum dati, līdz šim kompānijas klienti galvenokārt ir bijušas fiziskas personas, kuriem ir hipotekārie, līzinga vai citi aizņēmumi, kas izsniegti pret ķīlu, un galvenais uzņēmuma uzdevums ir panākt abām pusēm (parādniekiem un kreditoram) pieņemamu risinājumu attiecībā uz finansiālajam grūtībām, kas radušās parādniekam, novērojis R. Kučers. Viņš stāsta, ka pirmais kompānijas darbības gads ir skaidri parādījis to, ka ļoti daudziem cilvēkiem ir neatrisinātas finanšu grūtības un trešās puses (mediatora) piesaiste ir efektīvs instruments situācijas risināšanai. Nepilna gada laikā pie kompānijas ir vērsušies gandrīz 300 klientu.

Visu rakstu Sākotnēji prognozēta lielāka parādnieku atsaucība lasiet 21. novembra laikrakstā Dienas Bizness. Lasi laikrakstu Dienas Bizness elektroniski!

Komentāri

Pievienot komentāru