Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šonedēļ notikušajā izsolē nekustamais īpašums pie Melngalvju nama izsolīts par 2,09 miljoniem latu, informēja zvērināts tiesu izpildītājs Andris Spore.

Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena bija 940 tūkstoši latu, un šī bija pirmā izsole, kurā tas tika piedāvāts. Nekustamo īpašumu iegādājusies juridiska persona, kurai par iegādāto īpašumu jānorēķinās viena mēneša laikā.

Zemes gabals Rīgā, Grēcinieku ielā 25, piederēja SIA Māja G25, un parāda piedzinējs ir SEB banka. Nekustamā īpašuma kopējā platība ir 1022 kvadrātmetri. Kā skaidro A. Spore, patlaban zemes gabals atrodas aizsargjoslas teritorijā un tiek izmantots Valsts prezidenta pagaidu rezidences vajadzībām - tā ir nožogota un apsargājama autostāvvieta.

Publikācija laikrakstā Latvijas Vēstnesis liecina, ka SIA Māja G25 pagājušajā nedēļā pasludināts maksātnespējas process, apturēta pārvaldes institūcijas darbība un iecelts administrators.

Pēc Lursoft datiem, SIA Māja G25 reģistrēta 2006. gada aprīlī, un tās pamatkapitāls ir 2000 latu. Uzņēmums nodarbojas ar būvniecības projektu izstrādāšanu. Pērn pasliktinājušies uzņēmuma darbības rādītāji, un apgrozījums sasniedzis 46 tūkstošus latu, bet peļņa – 44 tūkstošus latu.

Komentāri

Pievienot komentāru