Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2018. gada 26. un 27. septembrī uzņēmēji, uzņēmumu vadītāji, izpilddirektori, mārketinga vadītāji un citi speciālisti aicināti uz augsta līmeņa forumu ar profesionāliem runātājiem, kā arī kopīgu domu apmaiņu neformālā gaisotnē.

«Nordic Business Forum 2018 Live» galvenie virzieni - stratēģija, maksimāls sniegums, mākslīgais intelekts - nav izvēlēti nejauši, bet pievērsti tēmām, kas šobrīd ir aktuālas visā pasaulē gan uzņēmumu, gan personīgajai izaugsmei.

Kā galvenais foruma notikums tiek gaidīta diskusija ar ASV 44.prezidentu Baraku Obamu. Papildu ārvalstu runātājiem «Latvijas Nordic Business Forum 2018 Live» translācijā piedalīsies zvērināta advokāte, nodokļu un finanšu konsultāciju uzņēmuma «BDO Latvia» un «BDO Law» vadošā partnere Vita Liberte.

«Priecājos, ka Latvijas uzņēmējiem būs iespēja vienkopus dzirdēt pasaules līderus, kuri iedvesmo attīstīt biznesu jaunā līmenī un stiprināt savas līdera prasmes šajā dinamiski mainīgajā vidē, kas rada arvien jaunus izaicinājumus. Man ir patiess gandarījums piedalīties šādas jaunas iniciatīvas organizācijā, kas, cerams, nesīs pasākuma klausītājiem pozitīvu lādiņu turpmākai darbībai un veicinās komunikāciju ar klātienē satiktiem līdzīgiem, progresīvi domājošiem uzņēmējiem. Arī Bdo ir notikušas lielas pārmaiņas gan pasaules, gan vietējā mērogā. Mēs Latvijā sadarbojamies un mācāmies no starptautiskajiem kolēģiem, kā saprast klienta vajadzības un piedāvāt izcilu servisu par klientam atbilstošāko samaksu. Esam saplūduši vienā globālā uzņēmumā ar vienotiem standartiem, nosaucot šo gadu par konverģences gadu. Kā uzņēmumu vadītāja jūtos atbildīga par darbinieku iedvesmošanu un izglītošanu, lai veicinātu veselīgu augsni valsts attīstībai. Tāpēc arī forumā ieskicēšu, kas ir tas veiksmes stāsts, kas palīdz sasniegt virsotnes,» komentē V. Liberte.

«Šajā gadā organizatoriem izdevies piesaistīt tiešām iespaidīgu runātāju sastāvu, kas ir pasaulē atzītas autoritātes no dažādām jomām, ieskaitot B. Obamu, un arī konferences tēmas – stratēģija, maksimāls sniegums un mākslīgais intelekts – ir tās, kuras tuvākajā nākotnē virzīs globālo biznesa attīstību. Latvijai kā nelielai, atvērtai ekonomikai ir ļoti būtiski uzkrāt un prasmīgi izmantot intelektuālo kapitālu. Šī konference ļaus ikvienam interesentam gūt jaunus iespaidus un motivāciju, kas veicinās gan personīgo, gan biznesa izaugsmi,» saka Oļegs Solodovs, «Baltijas Mediju Alianse» valdes priekšsēdētājs.

««Dienas Bizness» jau otro gadu sadarbojas ar «Nordic Business Forum» (NFB), kas ir viens no ietekmīgākajiem biznesa forumiem pasaulē. Foruma translācija ļaus sajust klātesamības efektu vienā no nozīmīgākajiem biznesa forumiem pasaulē,» norāda Ilona Viļumsone, «Dienas Bizness» mārketinga vadītāja.

Foruma tiešraidi klātienē vērot un piedalīties neformālās biznesa sarunās varēs 2018. gada 26. un 27. septembrī Kino Citadele. Vietu skaits ir ierobežots un reģistrēties forumam iespējams šeit.

Pasākumu rīko mediju grupa «Baltijas Mediju Alianse» sadarbībā ar «BDO Latvia» un «BDO Law», LTRK, LRA un «Dienas Bizness».

Komentāri

Pievienot komentāru