Nekustamais īpašums

Bauplan Nord Mūkusalas ielā būvēs biroju centru Salas biroji

Laura Mazbērziņa, 22.05.2018

Jaunākais izdevums

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA Bauplan Nord plāno Mūkusalas ielā Pārdaugavā uzbūvēt jaunu biroju centru Salas biroji, informē uzņēmumā.

Jaunā biroju ēka atradīsies starp Salu un Dienvidu tiltiem, pretī Upmalas Biroju ēkai, kuru Bauplan Nord nodeva ekspluatācijā 2008. gada nogalē.

Salas biroji ir četru stāvu biroja ēka, ar kopējo iznomājamo platību 4 650 kvadrātmetri un iespēju nomāt telpas no 200 – 1 300 kvadrātmetriem viena stāva ietvaros. Pirmajā stāvā iespējams izvietot gan biroja, gan pakalpojumu vai tirdzniecības telpas. Ēkas nomniekiem un apmeklētājiem paredzētas pazemes un virszemes auto stāvvietas.

Līdzīgi kā Upmalas Biroju gadījumā, Salas biroju ēkas projektu uzticēts izstrādāt vācu un latviešu arhitektu tandēmam - Michael Schlesinger un Robertam Riekstiņam.

Ēku paredzēts nodot ekspluatācijā 2020. gada pirmajā pusē.

Bauplan Nord dibināts 2004. gadā, kā vācu uzņēmuma Bauplan Nord GmbH meitas uzņēmums Latvijā. Bauplan Nord GmbH ir 1994. gadā Flensburgā dibināta kompānija, kas nodarbojas ar dažāda apjoma nekustamā īpašuma projektu izstrādi, attīstīšanu un plānošanu Vācijā. Kompānijas realizēto projektu vidū ir gan iepirkšanās centri, kinoteātri un slimnīcas, gan biroju, apartamentu un dzīvojamo telpu kompleksi.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Colliers apvienojas ar Bauplan Nord

Db.lv, 01.03.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Komercīpašuma konsultāciju kompānija Colliers paplašina savu pakalpojumu klāstu un zināšanas tehnisko projektu vadības pakalpojumu jomā, apvienojoties ar Bauplan Nord tehnisko ekspertu komandu.

Apvienošanās stiprinās uzņēmuma pozīcijas nekustamo īpašumu tehnisko projektu vadības segmentā Latvijā un atbalstīs Colliers izaugsmes plānus.

Pēc apvienošanās kopējais darbinieku skaits Colliers tehnisko projektu vadības jomā palielināsies līdz 11 ekspertiem ar zināšanām tehnisko projektu vadībā gan projektēšanas, gan būvniecības stadijā, tehniskajā uzraudzībā, fit-out projektos, dažādu veidu padziļinātas tehniskās izpētes darbos un citās tehniskajās konsultācijās.

“Apvienošanās ir ļoti nozīmīgs posms mūsu turpmākajā biznesa attīstībā. Colliers mērķis ir nodrošināt savus klientus ar visaptverošiem konsultāciju pakalpojumiem pilnā ciklā – no idejas līdz pēdējai īstenošanas stadijai. Divu pieredzējušu komandu apvienošana stratēģiski stiprinās mūsu spējas un padziļinās mūsu tehnisko projektu vadības kvalifikāciju Latvijas tirgū,” komentē Deniss Kairāns, Colliers vadošais partneris Baltijas reģionā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nekustamo īpašumu fonds "Baltic Horizon Fund" ir izvēlējies "CBRE Baltics" kā galveno aktīvu pārvaldīšanas un grāmatvedības pakalpojumu partneri.

"CBRE Baltics" sniegs fondam Lietuvā, Latvijā un Igaunijā komerciāla nekustamā īpašuma pārvaldīšanas, nomas, grāmatvedības, uzturēšanas un mārketinga pakalpojumus. "CBRE Baltics" ir daļa no starptautiskā nekustamo īpašumu un ieguldījumu uzņēmuma "CBRE" filiāļu tīkla.

"Baltic Horizon Fund" pārvaldīto aktīvu portfeli veido 15 komerciāli nekustamie īpašumi Baltijas valstu galvaspilsētās ar kopējo iznomājamo platību 153 tūkstoši kvadrātmetru. Fondam pieder tādi tirdzniecības centri kā "Europa", "Galerija Centrs" un "Postimaja", kā arī tirdzniecības centrs un biroju komplekss "Domus Pro", biznesa centri "Duetto", "North Star" un citi. Fonda aktīvu portfeļa kopējā vērtība pārsniedz 355 miljonus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru