Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Smalka otiņa un krāsu palete Beātes Vecvagares rokās ir kopš 2009. gada vasaras. Ķermeņa apgleznošana liepājniecei pašreiz ir ļoti saistošs hobijs, un Body Art By Beta gribētu attīstīt nopietnāk, vēsta reģionālais laikraksts Kursas Laiks.

«Fotogrāfs Hardijs Kulmanis, kuram lūdzu iemācīt fotografēt, pajautāja, ko vēl daru, un piedāvāja apgleznot kāju kādai foto modelei. Dažādos pasākumos, sporta spēlēs biju apzīmējusi bērnus, bet nezināju, ka tas interesē arī pieaugušos un ka ar to var pelnīt. Pamēģinājām un – aizgāja,» atceras Beāte.

Nodarbe gājusi plašumā pēc iesaistīšanās radošu liepājnieku Raivja Bruža un Dinas Brences izveidotajā «Svinam kopā», kas piedāvā svētku un pasākumu organizēšanu. Katru otro nedēļas nogali jauniete kuplina kādu bērnu burziņu Liepājā, pēdējā lielākā darbošanās bijusi izstādē «Ražots Liepājā». Divus gadus tikusi aicināta uz labdarības pasākumiem Rīgā.

Pieprasījums pēc mākslas uz ķermeņa ir neprognozējams, jauniete secina. Tas bija aktuāli uz Ziemassvētkiem, bet vairāk tomēr – vasarā. Beāte izmanto oriģinālās ķermenim paredzētās krāsas, kas nesatur alergēnus, nav toksiskas un viegli uzklājamas, sajaucot ar ūdeni. Pamēģinājusi tetovēt ar hennu, taču labāk patīkot izpausties ar krāsām. Oriģināla zīmējumu sērija tapusi uz grūtnieces punča.

Plašāk - laikrakstā Kursas Laiks.

Komentāri

Pievienot komentāru