Pakalpojumi

Circle K biznesa centrs uzsāk darbību ASV un Kanādā

Db.lv, 16.02.2021

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Circle K Biznesa pakalpojumu centrs Rīgā uzsācis darbību Ziemeļamerikā, nodrošinot Circle K degvielas uzpildes stacijām (DUS) Kanādā un ASV klientu servisa, degvielas loģistikas un reāllaika degvielas monitoringa pakalpojumus, informē uzņēmumā.

Kopš šī gada februāra Circle K Biznesa centra klientu serviss no Rīgas apkalpo vairāk nekā 7200 DUS ASV un Kanādā, kas vairāk nekā trīs reizes pārsniedz līdz šim apkalpoto staciju skaitu Eiropā. 130 cilvēku lielā klientu atbalsta komanda spēj nodrošināt atbalstu angļu, franču un skandināvu valodās.

Jaunajos eksporta tirgos Circle K Biznesa centra globālās loģistikas komanda, kas bāzēta Rīgā, mēnesī plāno vairāk nekā 900 miljonu degvielas litru piegādes plūsmu aptuveni 2700 DUS ASV. Tiek plānots, ka tuvākajos gados apkalpoto DUS skaits tiks palielināts. Savukārt DUS degvielas krājumu kontroles departaments atbild par reāllaika degvielas monitoringu, lai samazinātu degvielas zudumus, uzlabotu klientu pieredzi un paaugstinātu DUS efektivitāti.

Šobrīd Latvijas komanda šo pakalpojumu nodrošina jau 3700 DUS, bet līdz gada beigām plānots uzsākt apkalpot vēl 2000 DUS Kanādā un ASV.

“Esmu gandarīts, ka mūsu komandas līdzšinējais profesionālais sniegums ir spējis pārliecināt lēmumu pieņēmējus otrpus okeānam uzticēt vietējo DUS apkalpošanu tieši Rīgas birojam. Sniegto pakalpojumu kvalitāte un darbinieku zināšanas, pieredze un aizrautīga pieeja darbam ir radījusi mums iespēju uzsākt darbu jaunā kontinentā,” saka Circle K Biznesa centra vadītājs Artūrs Andžāns.

Līdz ar darbības paplašināšanu jaunajos tirgos, Circle K Biznesa centrs, neraugoties uz pandēmijas apstākļiem, ir saglabājis līdzšinējo darbinieku skaita pieauguma tempu, kas ir vidēji 10 % gadā. 2012. gadā uzņēmums uzsāka darbu 100 cilvēku sastāvā, bet šobrīd biznesa centrā tiek nodarbināti jau 670 darbinieki.

“Esam lielākais birojs Circle K grupā un esmu patiesi priecīgs mūsu devīto dzimšanas dienu februāra vidū svinēt tik kuplā pulkā. Es ļoti lepojos ar mūsu daudzveidīgo un talantīgo komandu!”, uzsver A. Andžāns. “Darbinieki ir mūsu biznesa panākumu atslēga, tāpēc veltām lielu uzmanību gan to atlasei, gan attīstībai un motivācijai. Atlasi veicam radoši, piemēram, pieņemot darbā ārzemniekus no Skandināvijas, kas pārcēlušies uz Latviju mīlestības aicināti. Ārvalstīs dzīvojošos tautiešus motivējam atgriezties dzimtenē, jo arī atrodoties Latvijā, var pilnvērtīgi strādāt ārvalstīs, piemēram, būt par galveno grāmatvedi Circle K biznesam Īrijā.”

Šobrīd Circle K Biznesa centrs atbalsta grupas biznesus 11 valstīs – Baltijā, Polijā, Krievijā, Skandināvijā, Īrijā un tagad arī ASV un Kanādā. Circle K biznesa centra pagājušā finanšu gada (01.05.2019. - 30.04.2020.) neto apgrozījums ir bijis 31,5 miljoni eiro un VSAOI nodokļos nomaksāti teju 5 miljoni eiro. Pēc apgrozījuma Circle K biznesa centrs ir starp 300 lielākajiem Latvijas uzņēmumiem.

Turpmākos gadus biznesa centrs turpinās fokusēsies uz automatizāciju un standartizāciju visos darbības reģionos, kā arī globālo inovāciju iniciatīvu un projektu vadību, lai nodrošināt augstu pakalpojumu kvalitāti un uzlabot Circle K klientu pieredzi.

Circle K Biznesa centrs Rīgā nodrošina centralizētu atbalstu Circle K grupai tādām biznesa darbībām kā finanses, grāmatvedība, klientu serviss, degvielas loģistika, IT, personāla atlase, projektu vadība, juridiskie pakalpojumi, iepirkumi, drošība u.c.

Komentāri

Pievienot komentāru