Mazais bizness

Confetti ļaujas pēkšņi atklātam vaļaspriekam – bērnu svinību rīkošanai

Renāte Priede, 18.04.2013

Zīmola Confetti īpašnieces Jūlija Muzira (no kreisās), Irina Vanaga un Karina Akopjana.

Foto: Ritvars Skuja, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Draudzenes Jūlija Muzira, Irina Vanaga un Karina Akopjana ļāvušās pēkšņi atklātam vaļaspriekam – bērnu svinību rīkošanai.

Līdz šim viņas strādāja nopietnās nozarēs – lasīja likumus un vadīja tūrisma aģentūru, bet šobrīd viņas apvieno ne tikai sena draudzība, bet arī zīmols Confetti – saldumi, svētku rotājumi un viss, kas veido smalku ballīšu atmosfēru. Draudzenes šogad plāno reģistrēt SIA.

Meitenes sākušas ar kēksu cepšanu paziņu bērniem, līdz nonāca pie skaistu svētku organizēšanas, jo secināja, ka tirgū nav pieejams pilns serviss – draudzenes nevarēja atrast gatavu piedāvājumu kvalitatīvai bērnu ballītei – atsevišķi tiek piedāvāti gan skaisti un veselīgi gardumi, gan interesanti ballīšu vadītāji – animatori, gan telpas un noformējums, bet kādam vajadzētu uzņemties to visu salikt kopā vienā piedāvājumā, tātad – vai nu kādam no vecākiem vai arī jāmeklē kāds specializētas aģentūras pārstāvis. Tā pamazām izveidojas draudzeņu «rūpals» – hobijs pāraug biznesā.

Jūlija secinājusi, ka ļoti daudzi cilvēki cenšas darīt kaut ko hand made un home made – modē ir viss, kas ir ekoloģisks un kas ir roku darbs. «Daudzi, ļaujoties tendencēm, taisa ielūgumus vai cep t.s. cup cakes, bet mūsu ideja ir pilna servisa aģentūra, kur visu darām pašas, izņemot – telpu būvēšanu un izklaides nodrošināšanu,» viņa skaidro.

Nekas no topošās aģentūras piedāvātā nav ārpakalpojums – visas kūkas, saldumi, rotājumi ir pašu taisīti, ar vienotu Confetti rokrakstu un stilu, un uzņēmējām svarīgs ir pasākuma vienreizīgums un koncepcija – klients pasūta visu pasākumu – noformējumu, cienastu, izklaidi.

Komentāri

Pievienot komentāru