Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vienīgā telpa SIA Knowledgeprice.com birojā, kuras izveidē tika lūgts dizaineres padoms, bija atpūtas zona, kas pārtapusi par iekšējo kafejnīcu. Tieši tā izskatās biroja virtuve, kurā novietoti galdi, mīksti dīvāni košās krāsās, lete, uz kuras salikti augļi, ogas, smalkmaizītes, rieksti, čipsi un daudz citu uzkodu.

Biroja kafejnīcā ir arī apelsīnu sulas spiežamais automāts un ledusskapis, kurā gluži kā veikalā izvēlei tiek piedāvāti dažādi dzērieni – limonādes un arī atdzesēts alus. Visus dzērienus un uzkodas nodrošina uzņēmums.

Tāpat darbinieki var doties uz biroja ēkā esošo kafejnīcu un par velti ieturēt maltīti, jo Knowledgeprice.com nav paredzētas iekārtas ēdienu sildīšanai. Plašajā virtuvē ir novietoti arī divi izklaides galdi – uz viena var spēlēt galda tenisu, uz otra-galda futbolu. Līdzās virtuvei ir izeja uz terasi, kur novietots galds un grils. «Bieži vien piektdienas vakari tiek pavadīti šeit. Izmantojam to, ka mums ir plaša terase,» stāsta uzņēmuma līdzīpašnieks Gatis Kaleinis. Līdzās virtuvei atrodas vēl viens komplekss, kurā ir plašas ģērbtuves, pirts un atpūtas telpa, kurā, starp citu, ir iespēja arī uzspēlēt video spēles.

Plašāk par SIA Knowledgeprice.com biroju lasāms 3. augusta laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru