Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Draugiem Group uzņēmums DeskTime atvēris pārstāvniecību vienā no saviem lielākajiem tirgiem – Indijā.

Uzņēmuma klātbūtne palīdzēs paplašināt savu tirgus daļu šajā reģionā, kā arī ļaus DeskTime turpināt augt un attīstīties globālā mērogā.

DeskTime strādā ar klientiem visā pasaulē; Latvijas tirgus veido vien 4% no kopējā apgrozījuma. Pēdējo mēnešu laikā sevišķa uzmanība veltīta, lai augtu Indijā, kur redzams liels potenciāls, pateicoties augstajai interesei par DeskTime. Lai veiksmīgi ienāktu šajā tirgū, ārzemju uzņēmumiem nereti jāsaskaras ar dažādiem birokrātiskiem izaicinājumiem. Taču potenciālais ieguvums, pārvarot šos šķēršļus, ir vērā ņemams. Tieši tāpēc viens no DeskTime uzstādītajiem mērķiem 2024. gadā ir Indijas klientu bāzes paplašināšana.

“Tuvākajā laikā uzsāksim aktīvu plānošanu, lai nodrošinātu ērtu darba vidi pirmajiem kolēģiem Indijā. Viņu galvenais mērķis būs efektīvi komunicēt un apkalpot mūsu esošos klientus, kā arī sasniegt jaunus,” stāsta DeskTime vadītājs Artis Rozentāls. “Šajā gadā turpināsim uzlabot mūsu produkta lietojamību un pieejamību, kā arī piesaistīsim klientus ar lielu lietotāju skaitu.”

Juridiskā persona pārstāvniecībai Indijā būs jaundibināts meitas uzņēmums “DeskTime Private Limited”. Tā birojs atradīsies Deli pilsētas rietumu daļā. Sekojot uzņēmuma vērtībām, arī Indijas komandā pakāpeniski tiks ieviesti Draugiem Group labbūtības standarti.

Pēdējo gadu finanšu rādītāji liecina, ka DeskTime pieredzētais izaugsmes izrāviens pandēmijas sākumā nebija nejaušība – pieprasījums pēc laika uzskaites un produktivitātes rīkiem visā pasaulē palielinājies četras reizes. Līdz ar to Rozentāls paredz, ka pēdējo trīs gadu izaugsme turpināsies arī šogad.

DeskTime ir produktivitātes rīks, kas ļauj darbiniekiem pašiem uzskaitīt un pārvaldīt savu darbā pavadīto laiku. Turklāt DeskTime lietotnē iespējams individuāli analizēt produktīvākās darba dienas stundas, lai izprastu savus darba paradumus, atpazītu uzmanības novērsējus un plānotu savu laiku tā, lai tas tiktu izmantots pēc iespējas efektīvāk. Šis rīks ir īpaši noderīgs darbiniekiem un uzņēmumiem ar elastīgu darba laiku, lai palīdzētu ievērot darba un atpūtas laika balansu. Komandās, kurās darbs notiek attālināti, DeskTime automātiskā laika uzskaite palīdz identificēt laika zagļus un vienkāršot atskaišu procesu. Tādējādi uzņēmumi spēj palielināt produktivitāti un novērst darbinieku pārstrādāšanās un izdegšanas riskus.

Komentāri

Pievienot komentāru