Tehnoloģijas

Digital Freedom Festival un 500 Startups konkursa uzvarētāji – Funderful and SkenarioLab

Lelde Petrāne, 30.11.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Digital Freedom Festival un 500 Startups Pitch uzvarētāji ir startup uzņēmums no Latvijas Funderful and startup uzņēmums no Somijas SkenarioLabs. Uzvarētāji saņēma uzaicinājumu uz pārrunām dalībai 500 Startups akseleratoru programmā Silīcija ielejā ASV 2017. gadā.

Funderful ir programmatūras kā pakalpojuma (SaaS) izstrādātājs izglītības iestādēm, lai īstenotu finansējuma piesaistes kampaņas, piedāvājot īpaši pielāgotu mājas lapu un programmatūru. Tā klienti ir, piemēram, Oksfordas un Kembridžas koledžas, Londonas biznesa skola, ASV universitātes.

SkenarioLabs piedāvā sniegt ieskatu ēku īpašniekiem, menedžeriem par nekustamo īpašumu uzturēšanu, pārvaldīšanu un renovāciju. Tīmekļa pakalpojums balstīts uz pārbaudītu datu analīzi un dod iespēju ātri sniegt informāciju par ēku stāvokli.

500 Startups ir riska kapitāla fonds un startup akselerators, kas iegulda uzņēmumu agrīnajā (seed) stadijā un žurnāla Forbes aptaujā atzīts par vadošo pasaulē. Uzņēmums pārvalda 200 miljonu ASV dolāru investīciju portfeli un ir investējis vairāk nekā 1300 tehnoloģiju startup uzņēmumos no visas pasaules. 500 Startups portfelī ietilpst tādi uzņēmumi kā Twilio, Sendgrid, Wildfire un citi.

Komentāri

Pievienot komentāru