Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2015. gadā Rīgā nodibinātais biznesa pakalpojumu centrs Elfa Distrelec nesen pārcēlies uz jaunām biroja telpām, kas Eastnine Alojas birojos, informē uzņēmumā.

Šobrīd uzņēmuma komandā ikdienā strādā vairāk nekā 100 speciālisti no dažādām jomām.

Distrelec grupa pēdējo gadu laikā ir kļuvusi par vienu no vadošajiem elektronikas, automatizācijas un mērīšanas tehnoloģiju, kā arī IT un piederumu tiešsaistes un katalogu izplatītājiem Eiropā.

“Covid arī mūs ir ietekmējis un padarījis elastīgākus. Ja kādreiz 90 % uzņēmuma darbinieki strādāja klātienē pie stacionārajiem datoriem, tad pandēmijas pirmajā vilnī jau tika ieviestas pārmaiņas. 100% darbinieku strādāja attālināti un tika pieņemts lēmums nomainīt visus datorus uz portatīvajiem, lai saglabātu mobilitāti arī turpmāk. Protams, daudzi atzina, ka viņiem ir ērti strādāt no mājām. Tā kā mūsu biznesā tas ir iespējams, nolēmām to ieviest kā normu un dot iespēju darbiniekiem izvēlēties. Šobrīd ir novērojamas 3 darbinieku grupas – pārsvarā vēlas strādāt no mājām, pārsvarā vēlas strādāt birojā un tādi, kam birojā patīk atrasties pāris dienas nedēļā. Plānojam, ka arī nākotnē darbinieki birojā varētu būt 2 – 3 reizes nedēļā un pārējo laiku strādāt attālināti, vienojoties par šo grafiku ar savu komandas vadītāju,” stāsta Elfa Distrelec personāla speciāliste Elīna Kavace.

“Birojam joprojām ir svarīga loma mūsu ikdienā. Ir jābūt vietai, kur komunicēt klātienē, satikt kolēģus, izdrukāt dokumentus, rīkot sapulces un pasākumus. Tuvākajā nākotnē neredzam iespēju strādāt pilnīgi bez biroja izmantošanas,” piebilst uzņēmumā.

E.Kavace norāda, ka galvenie faktori par labu jaunajai biroja vietai bijuši moderns biroju komplekss, atrašanās vieta, jumta terase un pretimnākoša komunikācija no iznomātāja puses.

Šveicē dibinātais uzņēmums Distrelec ir pārstāvēts 14 Eiropas valstīs, noliktavas Nīderlandē un Šveicē, Biznesa Pakalpojumu servisa centrs Rīgā un centrālais birojs Apvienotajā karalistē. Kopumā Distrelec grupas uzņēmumos strādā vairāk nekā 500 darbinieku un apgrozījums ir 180 milj. eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru