Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Informācijas sistēmu izstrādātāju SIA "Blue Bridge Technologies" iegādājusies kompānija "Everfield", kas ietilpst Ņujorkā un Londonā bāzētā uzņēmumu grupā "Aquiline Capital Partners".

Darījuma summa un citas detaļas netiek izpaustas. Darījumu konsultēja BDO, Cobalt un Corum Group.

Kompānijā informē, ka jaunais investors aizstāj riska kapitāla fondus "BaltCap" un "Imprimatur Capital", kā arī iegādājies pārējo dalībnieku daļas. Tādējādi "Everfield" iegūst 100% "Blue Bridge Technologies" kapitāldaļu.

"Blue Bridge Technologies" līdzdibinātājs un izpilddirektors Andrejs Strods atzīmē, ka sadarbības sākšana ar "Everfield" ir loģisks solis uzņēmuma tālākajā attīstībā, jo "Everfield" ilgtermiņa apņemšanās ieviest inovācijas un kvalitāti saskan ar "Blue Bridge Technologies" ceļu.

"Savienība ar "Everfield" ir sākums ilgtermiņa sadarbībai, kas sniegs daudz jaunu iespēju gan mūsu klientiem, gan mūsu komandai. Mums ir pieejamas arī "Everfield" zināšanas, iespējas un investīcijas, lai sniegtu pievienoto vērtību mūsu klientiem un darbiniekiem," viņš min.

BaltCap partneris Mārtiņš Jaunarājs komentē: “Blue Bridge Technologies piedāvā pakalpojumu, kas palīdz modernizēt un vienkāršot bieži vien sarežģītās veselības aprūpes darbības un atvieglo pacientu aprūpi medicīnas speciālistiem un ārstiem. Blue Bridge ir kļuvis par vadošo programmatūras izstrādātāju Latvijas medicīnas nozarē, un tagad ir pienācis laiks savu pakalpojumu piedāvājumu paplašināt arī ārpus mūsu valsts robežām. Esmu pateicīgs uzņēmuma dibinātājiem Andrejam Strodam un Leonīdam Paturskim par viņu ieguldījumu un apņēmību biznesa attīstībā šo gadu laikā."

"Mēs patiesi priecājamies, ka Blue Bridge Technologies komanda pievienojas Everfield," saka Everfield iegādes nodaļas vadītājs Henings Šreibers (Henning Schreiber). "Blue Bridge Technologies piedāvā unikālu produktu un prasmju kopumu, kas izceļas veselības aprūpes un apdrošināšanas jomā, tāpēc esam priecīgi par uzņēmuma izaugsmes potenciālu," piebilst Šreibers.

"Everfield" ir izveidota 2022.gadā, un tās mērķis ir veidot partnerības. Kompānija fokusējas uz programmatūras uzņēmumu iegādi.

"Blue Bridge Technologies" ir veselības aprūpes informācijas sistēmu "SmartMedical", "SmartInsurance" un pacientu portāla www.piearsta.lv izstrādātājs.

Līdz šim "Blue Bridge Technologies" īpašnieki bija "BaltCap Latvia Venture Capital Fund" (29,57%), "AIF Imprimatur Capital Technology Venture Fund" (26,91%), SIA "B Side Capital" (18,51%), kurā 99,74% pieder Strodam, bet 0,26% Inetai Strodei, Lietuvas "Boon Bridge" (13,6%), kā arī Leonīds Paturskis (6,53%) un "AIF Imprimatur Capital Seed Fund" (4,88%).

Kompānija "Blue Bridge Technologies" reģistrēta 2007.gada jūnijā, un tās pamatkapitāls ir 238 912 eiro. 2020.gadā "Blue Bridge Technologies" strādāja ar 1,37 miljonu eiro apgrozījumu un 306 297 eiro peļņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls (LatBAN) un Latvijas Privātā un Riska kapitāla asociācija (LVCA) noteikuši nominantus apbalvojumam "Gada investors 2022" par Latvijas nozīmīgākajām investīcijām un konsultācijām iespējkapitāla un biznesa eņģeļu nozarē.

"Gada Investors" ir kopīga Latvijas Privātā un Riska kapitāla asociācijas (LVCA) un Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla (LatBAN) iniciatīva, kas dibināta 2015.gadā. Tās mērķis ir veicināt informācijas un zināšanu izplatīšanos par Latvijas biznesa eņģeļu un privātā un iespējkapitāla fondu industriju, godinot investorus, konsultantus un nozares atbalstītājus, kuri snieguši būtisku ieguldījumu nozares un kopumā Latvijas investīciju vides attīstībā.

Šogad kandidāti "Gada investors" balvai izvirzīti septiņās nominācijās. Īpaši jāatzīmē šī gada jaunumi: "Gada ilgstpējas balva" un "Gada labākā sindicētā investīcija".

Saraksts ar nominantiem ir nodots LVCA un LatBAN biedriem, kuru balsojums noteiks uzvarētājus, kas tiks paziņoti svinīgajā ceremonijā.

Komentāri

Pievienot komentāru