Atpūta

FOTO: Atklāts pludmales sporta un atpūtas centrs Palms Beach Club

Žanete Hāka, 20.09.2019

Jaunākais izdevums

Tevi varētu interesēt

Dalies ar šo rakstu

Rīgā atklāts jauns pludmales sporta un atpūtas centrs «Palms Beach Club».

No citiem jaunais centrs atšķirsies ar konceptu, vienlaikus apvienojot mājvietu dažādiem pludmales sporta veidiem un arī izklaides pasākumiem - koncertiem, pasākumiem ģimenēm un dažādām sporta notikumu translācijām. Jaunais centrs atrodas Mūkupurva ielā.

«Šis centrs ir pilnīgi jauns formāts Latvijai, jo piedāvā līdz šim plašākās pludmales aktivitātes vienuviet - treniņu vietu sportistiem un izklaides telpu iedzīvotājiem, ļaujot arī citos gadalaikos izbaudīt vasaras pludmales priekus. Sporta jomā papildu pludmales volejbolam mēs plānojam mērķtiecīgi attīstīt arī citus pludmales sporta veidus. Treniņu laukumu izveidē vadījāmies pēc tehniskajiem nosacījumiem, lai tie atbalstu dažādu pludmales sporta veidu prasībām, ļaujot tiem Latvijā veiksmīgi attīstīties,» informē Oļegs Manža, «Palms» īpašnieks un attīstītājs.

Izveidotie laukumi ļaus nodrošināt sporta treniņus pludmales volejbolam, futbolam un tenisam. Centrā varēs notikt arī starptautiska līmeņa pludmales sporta sacensības.

Otrs «Palms» virziens būs izklaides centrs ar mūziķu uzstāšanos, korporatīvajiem pasākumiem un tiešajām sporta un mūzikas notikumu translācijām. Centra attīstītāji ir izpētījuši, ka Latvijā šajā nišā nav piedāvājuma, tāpēc nolemts gan sportu, gan izklaides apvienot vienuviet.

Centrs ir pilnībā renovēts un izveidots atbilstoši augstākajām sporta un izklaides centru prasībām. Telpas ir pielāgotas tā, lai iekšējā temperatūra pat visaukstākajā salā būtu 20 - 25 grādi.

«Palms» atradīsies pieci pludmales sporta korti ar apsildāmajām smiltīm un panorāmas logiem. Divos stāvos būs novietota kafejnīca un sporta bārs, kā arī atpūtas zonā izveidota sāls istaba.

Nākotnē plānots izveidot daudzfunkcionālu sporta vietu ūdens sporta veidu treniņiem. Tāpat paredzēts, ka tuvākā gada laikā tiks ierīkota arī trenažieru zāle.

Attīstītājam ir ilgtermiņa redzējums par pludmales sporta attīstību Latvijā, un šis ir pirmais no attīstītāja projektiem Latvijā. Šobrīd jau uzsākts darbs pie otra pludmales sporta centra izveides Kauguros Jūrmalā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada 19. septembrī Rīgā, Mūkupurva ielā 1C - bijušajās pludmales sporta centra Brazīlija telpās - tiks atklāts jauns pludmales sporta un atpūtas centrs «PALMS Beach Club» («PALMS»). Tā izveidē investēti 2 miljoni eiro.

Koncepts paredz apvienot mājvietu dažādiem pludmales sporta veidiem un arī izklaides pasākumiem – koncertiem, pasākumiem ģimenēm un dažādām sporta notikumu translācijām.

«Šis centrs ir pilnīgi jauns formāts Latvijai, jo piedāvā līdz šim plašākās pludmales aktivitātes vienuviet – treniņu vietu sportistiem un izklaides telpu iedzīvotājiem, ļaujot arī citos gadalaikos izbaudīt vasaras pludmales priekus. Sporta jomā papildu pludmales volejbolam mēs plānojam mērķtiecīgi attīstīt arī citus pludmales sporta veidus, no kā lielākais ieguvējs būs Latvijas sports. Treniņu laukumu izveidē vadījāmies pēc tehniskajiem nosacījumiem, lai tie atbilstu dažādu pludmales sporta veidu prasībām, ļaujot tiem Latvijā veiksmīgi attīstīties,» informē Oļegs Manža, «PALMS» īpašnieks un attīstītājs.

Komentāri

Pievienot komentāru