Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Liepājā atvērts Latvijā otrais Ke Ke Kendama veikals, informē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Ingus Rutulis.

Biznesa portālam Db.lv I.Rutulis pastāstīja, ka Liepāja izvēlēta, jo tur ir lielākais spēlētāju īpatsvars ārpus Rīgas robežām. Lai uzturētu interesi un saikni ar liepājniekiem, kam ikdienā nav pa spēkam nokļūt Rīgā lielā attāluma dēļ, lemts par labu veikala izveidei.

Veikalā būs pieejami visi vecie un jaunākie Sweets kendamu modeļi un aksesuāri.

«Kendama nav sezonāla un to var spēlēt visu gadu, taču skolas laikā jaunieši spēlē krietni aktīvāk kā vasaras periodā. Liepājā līdz šim nebija šādas specializēts vietas, kur sanākt kopā kendama spēlētājiem, un esam pārliecināti, ka skolas laikā veikals būs pārpildīts ar jauniešiem, kā tas ir tieši šobrīd. Arī fakts, ka esam sākuši eksportēt savu produkciju uz astoņām ES valstīm un Krieviju, liek mums uzturēt scēnu Latvijā, lai mūsu spēlētāji turpinātu progresēt un tuvā nākotnē spētu konkurēt ar ārvalstu spēlētājiem, un pretendēt uz godalgotām vietām lielākajos Eiropas turnīros,» komentēja I.Rutulis.

Veikala izveidē investēti aptuveni 5000 eiro. «Tās ir ļoti saprātīgas investīcijas, ņemot vērā faktu, ka veikala sienas apzīmēja Latvijas labākie grafiti mākslinieki - Kiwie un Vour’s, kā arī mēbeles un iekārtas tika individuāli izstrādātas tieši mūsu veikalam, pateicoties Kristapam Borim,» sacīja I.Rutulis.

Pēc uzņēmuma valdes priekšsēdētāja stāstītā, galvenais nosacījums, sākot plānot jauno veikalu, bija izveidot ko Latvijā vēl nebijušu, krāsainu un tajā pašā laikā gaumīgu interjeru, kas veidots, lai izskatītos pēc metro staciju, kuras, kā jau visi zina, Latvijā nav. Tagad tādas būs, pa vienai Liepājā un Rīgā. Ienākot veikalā apmeklētājiem tas liek justies kā ienākot mākslas darbā, komentēja I.Rutulis.

Arī Rīgas Ke Ke Kendama veikals šobrīd ir slēgts uz rekonstrukciju, lai līdzīgā tēlā kā Liepājā vērtu durvis 4. septembrī.

Šobrīd uzņēmums Latvijā neplāno atvērt citus veikalus. «Tas var mainīties un, ja kur citur saskatīsim potenciālu, piemēram, Valmierā vai Ventspilī, tas pavisam noteikti ir iespējams,» sacīja I.Rutulis.

Šobrīd viņa un biznesa kompanjona Roach dizainētās kendamas prezentētas un sākts tās tirgot ASV un Dienvidkorejā. Tas abiem prasījis astoņu mēnešu ilgu darbu - no skices līdz gatavam produktam veikala plauktos.

Komentāri

Pievienot komentāru