Tehnoloģijas

FOTO: IFA 2018 paredz, ka cilvēkiem vairs nebūs jādomā par sadzīvisku lietu kārtošanu

Jānis Vēvers, speciāli DB no Berlīnes, 07.09.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Patērētāju elektronikas izstādē IFA 2018 ieskicētā nākotnes vīzijā cilvēkiem vairs nebūs jāapgrūtina sevi ar domām par sadzīvisku lietu kārtošanu, piektdien raksta laikraksts Dienas Bizness.

Savstarpēji savienotas ierīces, digitāli asistenti, izklaidējoši un izpalīdzīgi roboti un iespaidīgi ekrāni – aptuveni tāds ir nupat Berlīnē notikušās patērētāju elektronikas izstādes IFA 2018 dominējošo tēmu saraksts. Lai arī šogad apmeklētāji netika lutināti ar negaidītiem, revolucionāriem risinājumiem, vairāk nekā 1800 ražotāju Messe Berlin izstāžu kompleksa 26 hallēs izstādītie produkti ļāva gūt diezgan skaidru priekšstatu, kas sagaida patērētājus tuvākajos gados.

Ar patīkamu satraukumu nākotni var gaidīt tie, kuriem patīk rosīties virtuvē. Tās iekārtu aprīkošana ar papildu iespējām kļuvusi par vienu no aktuālākajām ražotāju intereses sfērām.

Pērn ledusskapji un cepeškrāsnis ar iebūvētu skārienjutīgu ekrānu bija relatīvs retums, bet tagad tādi bija aptaustāmi ne tikai lielo ražotāju stendos. Ekrāns nav tikai moderna rota, bet ārkārtīgi praktisks. Tajā var izvēlēties ēdiena recepti un pagatavot, nešķirstot pavārgrāmatas un nenotraipot ar ēdienu telefonu. Viss ir acu priekšā un ērti pārskatāms.

Visu rakstu Sarunājas un domā cilvēku vietā iespējams izlasīt piektdienas, 7.septembra, laikrakstā Dienas Bizness!

Komentāri

Pievienot komentāru