Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Automašīnu transporta un loģistikas uzņēmuma Kurbads jaunās biroja telpas, kuras uzbūvētas no moduļu tipa konstrukcijām, ir tapušas Latvijā, uzņēmumā KSD kompānija.

"Telpas tapušas uzņēmumā, kurš īpaši specializējies koka dizaina moduļu būvju izstrādāšanu. Mēs varam lepoties Vāczemē ar Latvijas amatnieku veikumu. Īpašu uzmanību raisa pie ieejas durvīm, uz fasādes, no koka izveidots panno ar spēka zīmju motīviem, kuras Kurbads tur cieņā un stāsta par tām. Panno ir autordarbs, kura izgatavošanā izmantoti simtgadīgi dēļi no iznīcībai nolemtām Latvijas lauku mājām. Mums ir īpašs prieks ne tikai par vizuālo baudījumu, bet arī par materiālu otrreizēju izmantošanu, kas šobrīd ir ļoti aktuāli," stāsta Kurbads valdes priekšsēdētājs Andis Pikāns.

Db.lv jau vēstīja, ka filiāle Vācijā izveidota, lai paplašinātu loģistikas iespējas Eiropā.

Kurbads atver filiāli Vācijā 

Lai paplašinātu loģistikas iespējas Eiropā, automašīnu transporta un loģistikas uzņēmums Kurbads...

"Šis projekts bija izaicinājums, kur moduļu būvniecības principi tika izmantoti daudz reizes sarežģītāka objekta būvniecībā. Moduļu iekšējā un ārējā apdarē izmantoti speciāli sagatavoti kokmateriāli no egles, durvis un logi no PVC Rehau profiliem ar trīs stiklu paketi. Terase būvēta izmantojot Sibīrijas lapegli, kuras izturība pret ārējiem laikapstākļiem ir ievērojami lielāka nekā Latvijā pieejamiem skuju kokiem," stāsta projekta autors, uzņēmuma SIA KSD kompānija vadītājs Ivars Sedlenieks.

SIA "Kurbads un Ko" ("Kurbads") apgrozījums 2019.gadā bija 10,462 miljoni eiro, kas ir par 7,3% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 92,5%, sasniedzot 1,321 miljonu eiro. Uzņēmuma finanšu dati par 2020.gadu vēl nav publicēti.

"Kurbads" reģistrēta 1995.gadā, un tās pamatkapitāls ir 152 224 eiro. Uzņēmums pieder Andim Pikānam.

Komentāri

Pievienot komentāru