Tehnoloģijas

Hewlett-Packard grasās ielauzties Android ierīču tirgū

Gunta Kursiša, 14.02.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kompānija Hewlett-Packard (HP), kura jau piedāvā planšetdatorus ar Windows 8 operētājsistēmu, vēlas ielauzties arī Android planšetdatoru tirgū, blogā ReadWrite raksta portāla AndroidAndMe.com dibinātājs un galvenais redaktors Teilors Vimberlijs (Taylor Wimberly).

Paredzams, ka HP jaunais Android planšetdators veikalu plauktos būs atrodams pie dārgākajām, augstākās klases ierīcēm, un oficiāls paziņojums par tā nonākšanu tirgū varētu tikt izziņots drīz, teikts mobilo tehnoloģiju eksperta blogā.

Jaunais HP planšetdators būs aprīkots ar kompānijas Nvidia grafisko procesoru Tegra 4, un tādējādi, ja vien HP pārāk ilgi nevilcināsies, jaunais Android sīkrīks būs viena no ātrākajām šīs operētājsistēmas ierīcēm tirgū.

Pašlaik HP piedāvā planšetdatoru ElitePad 900, kas darbojas ar Windows 8 operētājsistēmu, un planšetdatora un klēpjdatora hibrīdu Envy x2 ar Windows 8 operētājsistēmu.

HP neoficiālo informāciju par Android panšetdatora laišanu tirgū nekomentē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Jums netiks dota iespēja kļūt par vadītāju, ja vien nesignalizēsiet par savām līdera dotībām,» uzskata ekonomiste un Center for Talent Inoovation (CTI) dibinātāja Silvija Anna Hevleta (Sylvia Ann Hewlett).

Saskaņā ar pētījumu, ko CTI sadarbībā ar žurnālu Marie Claire veica pēdējā gada laikā, aptaujājot 4000 profesionāļus ar koledžas izglītību un 268 vacākos vadītājus, cilvēkam ir jābūt uzskatītam par līderi vēl pirms viņš tiek ieteikts vadošiem amatiem. Cilvēkam, kas tiek uzskatīts par līderi, jāpiemīt tādām īpašībām kā nopietnība un nosvērtība, izcilas komunikācijas prasmes un kopta āriene, citējot pētījumu, raksta Forbes.

Šīs īpašības ir nepieciešamas, tomēr to esamība vēl neliecina, ka saņemsiet «bonusa punktus». Gluži pretēji, ja jums tiek piedēvētas negatīvas īpašības, augstāk minētie punkti vairs netiks ņemti vērā.

Komentāri

Pievienot komentāru