Viedierīces

Huawei vedīs Latvijas studentus uz Ķīnu

Lelde Petrāne, 17.05.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Huawei Technologies Ltd. parakstīs sadarbības memorandu ar Rīgas Tehnisko universitāti un Vidzemes augstskolu par dalību Huawei globālajā Seeds for the Future iniciatīvā, kurā studentiem no visas Baltijas būs iespēja doties apmaksātā izglītojošā programmā uz Huawei centrālo biroju Ķīnā.

Seeds for the Future ir starptautiska Huawei programma, kas tika izveidota, lai izglītotu informācijas komunikāciju tehnoloģiju studentus un sniegtu jaunajiem nozares speciālistiem specifiskas zināšanas par nozari, kā arī mazinātu plaisu starp akadēmiskās vides un praktiskajā darbā nepieciešamajām zināšanām.

Programma piedāvā studentiem pavadīt divas nedēļas Ķīnā, apgūstot ķīniešu valodas pamatus, apmeklējot vēsturiskas vietas un stažējoties Huawei centrālajā mītnē, attīstības un izpētes centrā un laboratorijās.

Sadarbības memorandu parakstīs Vidzemes Augstskolas Akadēmiskais un zinātņu prorektors Atis Kapenieks, Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes dekāns Jānis Grundspeņķis un Huawei Reģionālais vadītājs Džu Lu.

Komentāri

Pievienot komentāru